Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Den där listan.

FRIYAY!

Tack för era fina kommentarer ang. resan! Jag är så, så glad och tacksam att vi kan göra detta. ♡
Som min vän Natali skrev på sin blogg så vill jag samla på minnen- inte saker. Det var fint tycker jag, att ge barnen härliga minnen att samla i minnesbanken och inte saker. ♡
Jo, barnen har skolplikt och dom har då ännu inte sommarlov, men vi får lösa det. Ta igen allt dom missat under de sista dagarna innan skolan. Det löser sig.

Jag hade tänkt att skriva massor med inlägg nu medans de små sover sin siesta, men jag hade ett jobb som ska in så min tid försvann.

Nu tänkte jag faktiskt hinna med att köra en lista, kul att ni tycker om dom också 🙂
Jag tycker att det är kul att skriva såna för då får man en chans att reflektera över dagen, vad som har hänt osv. 🙂 Fast min lista nu är från hela veckan 😀


Bästa- 

Jag har sålt iväg 3 vagnar (wiieee ♡) så helt plötsligt har Kevin ingen given sittplats i vagnen när vi går iväg. Stora pojken.
Jag ska dock hitta våran Bumprider och sätta fast på Celinas vagn så han får stå eller sitta där om han blir trött i bena.
Så otroligt skönt att få mer plats och lite mer klirr i kassan sitter ju inte heller fel… 😉

Sämsta-
Om jag känner efter så är jag inte riktigt kry- därför låter jag bli att känna efter helt enkelt. The show must go on!

Roligaste-
Igår tog jag med mig Olivia på ett blogg möte/AW med Loppi gänget och det var såå mysigt och framförallt lärorikt. Jag kommer att berätta mer om det senare, jag håller på och lånar bilder just nu av fotografen 😉

Dagens förvirring-
Hur mycket leksaker kan barn ha? OK, vi har då alltså 3 pojkar som delar ett rum, så egentligen är det inte så mycket grejer- men jag började rensa där ordentligt igår och hann fylla en svart sopsäck med skräp. Idag ännu en. Hallå? Det var inte länge sen som jag gjorde det. Men bilar som saknar däck, prylar som inte funkar, trasiga och saker som dom aldrig leker med. Min mamma har rensat barnens leksakslåda hemma hos sig och frågade om jag ville ta dit något så nu har jag fyllt i en påse som ska dit också. 😉 Sen ska 3 rum till gås igenom… 😉

Tråkigaste-
Att någon idiot har gjort inbrott i Andres arbetsbil. Tagit sönder en ruta och rotat. Vad är det för fel på folk?!

Dagens jobbigaste-
Att vakna när väckarklockan ringde. 😀 Känns ju som att jag just hade hunnit somna innan den ringde?

Behöver inhandlas-
Innesandaler till skolbarnen. Golvet i hallen är som att korsa en flod till klassrummet.
Och så behöver stor tjejerna gympadojor.
Igår när jag hjälpte Nicole att packa gympaväskan till skolan så märkte jag att hennes skor är alldeles för små… Så det behöver hon asap då hon har idrott hela 5 dagar i veckan (fast en dag utan ombyte)

Längtan-
Längtar bara mer till resan nu när den blev mer verklig efter att jag hade berättat för er. Men nu ska jag försöka att inte tänka på det. Nu längtar jag tills hela familjen är tillsammans efter jobb, skola och föris och ha en bra helg tillsammans.

Dagens låt-
Duele el corazon – med Enrique Iglesias. Det är en av Kevins absolut favvo låtar så direkt när den kommer från radion reagerar han och ber mig vara uppmärksam när han dansar 😀

 

Sötaste-
Jag fick gosa med Patricias tvillingpojkar!
Såå fina och så små, lite över 1 månad nu! Flashbacks till när våra twins var sådär små… det kändes som igår samtidigt som att det var en evighet sedan. Det började dra lite i livmodern och då fick Andres bråttom hem 😀

twin gos

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mari

  Inga problem att vara borta från skolan en vecka! 🙂 Rektorn på den skolan där jag jobbar uppmuntrar alla vårdnadshavare att resa med sina barn om de kan (om de själva frågar). Man får ut mycket av att resa. Det är en slags kunskap som inte går att lära ut i skolbänken. Så länge barnen inte ligger efter i skolarbeten eller har nationella prov är det ju ingen fara 🙂 Kör, bara kör! 😀 Helt underbart med Cypern!

 2. nette

  Oj, vad söta de är – jag förstar att det drog i dig…. och A. hade det brattom därför attt du inte kommer pa “dumma tankar”???? Hahaha!
  Trevlig helg!

 3. mamma till 9

  Oj va härligt med tvillingpojkarna! De påminner nog om era barn. Vår lilla är fem månader nu och borde ju också kännas liten men de ändrar så mycket för varje månad det första året så det känns jättelänge sedan hon var så här liten och hjälplös.

stats