Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Ett besök på BVC 5 timmar för tidigt

I morse åkte jag och småttingarna med Andres när han skulle lämna barnen i skolan. Jag hade en tid på BVC klockan 10 och tänkte fördriva tiden i centrum tills det var dags,


Olivia valde att inte gå till föris när hon hörde att Isabelle ska få sina vaccinationer, hon ville följa med och trösta och hänga med oss. Vi lämnade barnen i skolan och sen hoppade vi av i centrum. Alla affärer var stängda så vi gjorde vårt bästa att fördriva tiden innan vi krigade oss iväg till BVC. Så råkall vind som piskade oss i ansiktet och svinhalt!
Olivia & Kevin höll i vagnen och jag höll Celina i handen och med den andra körde jag vagnen, barnen gjorde flera vurpor, vi var som Bambi på hal is allihopa, tur att jag hade vagnen att hålla fast vid. Vi gick nästan fram som på skridskor, vissa ställen var inte sandade så det var lite jobbigt att dra fram med alla barnen.

Celina är en miniboss och om damen bestämmer sig för att inte gå en enda meter till så gör hon inte det. Enkelt. Fram kom vi till slut ändå, iskalla. Träffade vår BVC sköterska som tittade på mig lite suspekt.
“Hej? Har du tid? …… Nu? ……. Hos mig?”……………..
Ja, svarade jag, bergsäker. Jodå det hade jag. fast 5 timmar senare. WTF. Försökte deala mig en ny tid, för då var det ju kört, jag skulle hämta barnen från skolan och allt. OK, om vi väntar en timme så kan hon ta emot oss.
Ingen idé att gå iväg igen så vi stannade och lekte i väntrummet.
Det hela slutade med att hon fick två avbokningar så vi fick ändå komma in snabbare.

Isabelle vägdes och mättes, hon följer sin egen kurva alldeles utmärkt med sina 5530 g och 60,3 cm.
Hon har alltså gått upp ca. 600 g på en månad och vuxit 3 cm. Min lilla stjärna.
Sen var det dags för sprutorna, en i varje låt och jag rågade om vi kunde ta de samtidigt igen, men nej alla andra var på möte. Precis när hon hade hämtat vaccinet kom en annan in och hon kunde hjälpa till.
Vaccinet är mot difteri, stelkramp, polio, kikhosta, hepatit B, pneumokocker och haemphilus och det är andra gången hon får dessa.
Det var över lika fort och vi promenerade hem. Vi skrattade med sköterksan och hon tyckte att jag borde köpa en lott idag med min tur, hon har tydligen aldrig varit med på maken 😀

Det här är jag i ett nötskal.
Inte första gången jag tar fel tid eller dag för den delen med BVC besök.
En gång satt vi där i väntrummet igen och undrade varför ingen ropade in oss fast vår tid gick. Då gick jag oh frågade “Men Satu du skulle komma imorgon.” Ah okej! Jag skulle bara komma och hälsa på här lite snabbt innan jag drar vidare, ciao. 😉
Så när Andres följer med och vår tid har passerat med någon minut så suckar och stönar han och tittar misstänksamt på mig och jag får en klump i magen bara- “tänk om jag tagit fel tid/dag igen….” Sen blir jag överdrivet lycklig när dom väl ropade in oss, haha.

Min mamma lärde mig att alltid komma i tid, men jag kanske överdrev lite med 5 timmar… 🙂 Fast det löste sig ändå.


Efteråt kikade vi lite i affärer innan vi träffade upp Andres för lunch.
Haha, Isabelle firade sin dag med en pizza kant 🙂

Efter kvällsbad tog Jonathan på sig sina barca pyjamas och ville att baby Belle skulle ta på sig sin barca body som hon fick av sin kusin Melina, Barcelona spelar trots allt just nu och här hemma är det dem tre som är fans.
(Baby Belle, Jonathan och Andres)


Jag fick en ny tid tid BVC för läkarkontroll om en månad, jag måste skriva in rätt dag och tid nu…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Minna

    Vilken tur att även någon annan blandar ihop dagar och tider😂.Jag måstexskriva upp allt i mobilen direkt annars glömmer jag.Fått höra att det händer något som kallas småbarnsmammahjärna.Alltså kvinnor blir vimsiga😉. I hjärnan när de fått barn.Och du är det ju x8!

  2. Jasmine

    Hej, jag är nyfiken på vad ni har för bil då ni är så många som åker. Finns det någon personbil som tar upp till 10 pers eller har Andres lätt busskort?

    Tack för en bra blogg. 🙂

stats