Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

En paus från allt tvättande

Igår hade vi bokat tvättstugan i stort sett för hela dagen. Ahh vad jag längtar tills luckan till våran tvättmaskin ska komma, men troligen i mitten på nästa vecka. Men det här gick smidigt det med och vi blev faktiskt av med all vår smutstvätt. På förmiddagen kom Puua och ville ha med sig barnen till Centrum för att tippa osv. Dom fortsatte sen vidare hem till Puua där dem åt lunch.

När Olivia & Kevin hade vaknat från sin siesta så bestämde jag mig för att ta en paus från allt tvätt och gå ut vi också, så vi plockade med oss Puua och syskonen och knallade till ankdammen. Andres har vart så duktig som burit tvätt fram och tillbaka och skött allt i tvättstugan.
DSC00030
Än en gång lurades jag av solen, eller så förtränger jag bara att det faktiskt fortfarande är svinkallt ute. 😀
DSC00031DSC00041DSC00033
Puua hade köpt lördagsgodis till barnen…
Ni ser hur hon ser ut, blått tuggummi som färgade hennes tunga, läppar och fingrar. 😀
DSC00042
Kevin har lärt sig att säga “Puua” och ni kan ana vem som är stolt som en tupp 😀Puua och Kejin
Vi blev inte långvariga på ankdammen dock. Danilo ramlade i en lerpöl och skrek som en stucken gris över att han blev helt skitig och blöt. Så det var bara att gå hem igen…
DSC00025
Sen har vi inte gjort så mycket mer under lördagen. Grannbarnen plingade på och frågade om barnen ville ut och leka, så tjejerna gick ut och lekte och twinsen fick hoppa i badet medans jag satt och vek Mount Everest av tvätt.

Fick en kommentar ang mitt förra inlägg med att ta fighterna med både Olivia och Kevin ang. nattrutiner.
“Varför skaffa fler barn när de andra får göra avkall på sina basala behov? Totalt obegripligt!”

Såna där kommentarer blir jag bara arg för- några sekunder, sedan skakar jag av dem. Alltså suck. På riktigt.
Såna beslut och fighter skulle vi ju ta oavsett om vi hade 1 barn eller 14… Men det är klart, det är alltid “an easy target” att klaga och gnälla och komma med pekfinger på oss som kanske har fler barn än normen. Man blir bara så trött på såna kommentarer.

Hur som helst- vi ska ta fighten med nattmål snart. Inatt åt han en gång, vilket är helt okey. Jag blandade ner vatten i vällingen också, vilket han inte brukar gilla 😉

Jahop, söndag idag då och regnet öser ner.
Sommartid är det också, så vi har förlorat en timme av denna dag.
Kevin ligger och sover och Olivia hon får skippa sin siesta idag så vi kanske kommer in på rätt fas snabbt igen.

Vet ni hur arg jag var på Andres imorse?
När jag kom in i badrummet så såg jag en tuss med hår i toaletten. Vem fasiken är skyldig till det här hann jag tänka, vem har lekt med saxen och klippt sitt hår!? Då hade Andres klippt Kevins lugg… Och jag var så arg! För nån minut iaf, vilket han tyckte var jätte roligt. Sen fick jag erkänna för mig själv att han faktiskt behövde det, för hans lugg föll i ögonen hela tiden och han såg knappt nånting. Men jag hade ju velat spara hans första lockar ju. 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. colette

  förstår att sådana kommentarer är tröttsamma. MEN att det kan vara värre att ta såna fighter om man har många barn behöver inte vara falskt, det går eventuellt ut över fler personer än om man bara har ett barn. sen måste man ju ta tag i “sovproblem/ sovrutiner” oavsett mängden barn såklart. visst att fler personer kan bli lidande i det, men det är ni och ingen annan som tar fighterna och då anser inte jag att någon har rätt att lägga sig i det. dessutom ser ni nog till att om det är någon som blir lidande i detta så är det ni föräldrar och inte barnen!

  till det viktigaste med denna kommentar! HUR STOR HAR INTE KEVIN BLIVIT!? han ser ju alldeles “vuxen” ut på sista bilden (vuxen var kanske att ta i, men du förstår vad jag menar 😛 ) tycker inte om att barn växer så snabbt. min lille son är inte heller så lite längre 🙁

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Colette- Jo fast nu menade hon att vi tvingar barnen att sluta med sina basala behov eftersom vi har en ny baby på G. Jag veeeeet, han har plötsligt blivit så stor! Tiden bara rusar iväg och snart är han 1 år redan!! Hur mår ni??

 2. Lisen

  Bra att du rister av dig dumma kommentarer. Jag tycker att du har så sunda värderingar i hur du gör med dina barn. Det är inte alla som har det oberoende av barnaskarans storlek.

stats