My Baby Dolls

Disney On Ice 2022

Onsdag kväll och alla barnen är tillbaka till skolan efter ett skönt vinterlov. Det är med blandade känslor faktiskt, det har varit sååå skönt att slippa stressen och inte behöva sätta på väckarklockan. Samtidigt så är det skönt att komma tillbaka till kvällstutinerna igen. Det här med egentid i badet existerar inte under loven, för då brukar vi ha filmkvällar till seeeent.

Nicole började skolan redan i måndags (hon började jullovet tidigare) och resten idag. Inga problem med att få upp dom. Nu är det bara jag som ska försöka få ihop allting här hemma. Celina slutar redan klockan 13:00 så det är ont om tid till att hinna med allt. Det är frukost, påklädning, fixa hår, leka, tvätta kläder, viks kläder, plocka undan, laga lunch, äta, plocka undan, lägga dom små och gå hemifrån i tid. Behöver bara hålla tiden och planera så löser allt annat sig.

I fredags var vi iväg på Disney On Ice! Det blev sista minuten ändringar pga. pandemin men ändå ett steg framåt att det blev av efter några års uppehåll. Vi fick ändrade platser och vi fick inte sitta bredvid varandra, 2 och 2 på egna rader. Covidpass måste man visa vid ingången och man ska naturligtvis hålla avstånd. Vi hade med oss Robin & Aron också, det var jättemysigt❤️?

Har ni varit på Disney On Ice? Vad tyckte ni?

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej,
    Hur får du ihop rutiner med skolbarn och bebis? Vilken tider äter ni lunch och när sover Benjamin? När somnar han på kvällen?
    Tycker det är svårt att få ihop. Vår ettåring vaknar tidigt och hinner bli supertrött innan lunch och behöver sedan väckas strax innan 13 då vi måste åka senast 13 för att hämta på skolan och blir supertrött på sen eftermiddag igen..

stats