My Baby Dolls

Dagarna som gått

Dagarna går som vanligt och imorgon har vi första hela skolveckan sen jullovet.

Idag har vi haft en del tjafs här hemma från barn som verkar ha glömt sina öron nånstans… 🤯 så idag räknade jag faktiskt ner tiden till löggdags…🙈❤️ Såklart tog nattningen överdrivet lång tid, jag nattde ett rum och gick till nästa och då var första rummet uppe och ”skulle bara”

Nu sover alla och jag ligger i ett varmt bad och tittar igenom bilderna jag hunnit ta under denna helg.

Har smkag berättat att jag klippte alla mina söners hår häromdagen? T om Benjamin!🙈😍

Jag brukar alltid klippa grabbarna men första gången jag körde med maskin i Jamis hår. Han hade blivit så långhårig att det var dags. helt plötsligt ser han ut som en stor liten pojke, och inte bara en bebis.🥺❤️

Lite fler random bilder från dagarna som gått 🤗

Varit hos Mummu & Puua och hälsat på ❤️❤️

Alltid hos brorsorna❤️❤️

Jag ville ta en bild på Benjamin i hans bil, men sen kom Melanie….

När det började urarta kom Bebo till undsättning 😅🤍

När han somnar i min famn 🥺❤️

Hann åka pulka i stora backen innan allt snö smälte igen…

Vanessa åkte med sin bestie🤍🤍

Nu är allt så grått, blött och trist. Värsta årstiden är nu allt är bara blask och färglöst… Men! Vi har det bästa framför oss! ❤️ Längtar sååå mycket efter våren nu. Ni med eller?

Nu ska jag upp från badet och kolla på film/serie med Andres innan läggdags. Imorgon ringer väckarklockan igen… Zzzz….

Kram!

XOXO/ Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej Satu 🙂 Hoppas allt är bra med Dig och Din familj. Jag tänkte bara fråga Dig om den vita bilen som Benjamin verkar trivas så bra i och ja även syrran med för den delen 😉 om man kan som vuxen styra den åt barnet i det handtag som är bak på bilen ( alltså om det handtag är kopplat som till ratten om du hänger med vad jag menar)? För kunde inte läsa mig till det när jag kollade på produkt sidan.
    Kram Maria

  2. Hanna

    Älskar din blogg, så kul att få se från er vardag 😀 kan du inte ta bild på barnens rum och berätta om vilka som delar? 😊

stats