My Baby Dolls

Det varar inte länge.

Fredag idag och känslan är på topp!

Vi har storstädat här hemma, jag har tvättat fönster, plockat och fixat, tvättat och vikt kläder, dammsugit, moppat golven, gått runt med trasan i högsta hugg och sorterat och rensat. Älskar känslan av att det är snyggt och rent. Tyvärr när man har barn så varar inte den känslan så värst länge? Andres har målat i barnens allrum (Celina hade ritat på väggen förut) han målade också vid trappen och det blev så snyggt! ??

Idag hämtade Mummu de 5 stora barnen från skolan, de ska ha lite kvalitetstid och strax ska vi även lämna de tre små där i några timmar då jag och Andres ska på en datenight med vänner. Ut och äta och sådär. Minns inte ens sist det hände. ??‍♀️

Först ska jag packa ner barnens onesies, de skulle äta middag hos Mummu och Puua och sen ta ett bad där ? Men nu ska jag göra oss iordning och så ska vi åka och handla.

Ha en underbar fredag hörni ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Gud vad jag har saknat sånnahär inlägg, där du verkligen skriver vad DU gör/har gjort under dagen ???? Jag förstår inte vart du hittar din energi till all städning & hemmasysslor som det verkligen blir av barn!! Jag klarar det INTE, och då har jag ändå bara 3 st ?? Du är en sådan GRYM förebild!!!! AVGUDAR DIG!!! Skriv MER om städning, sysslor, organisering osv VARJE DAG!!! ?????? ALLA behöver göra detta, och behöver motivation & inspiration!!!! ???????❤❤❤❤❤❤

  2. Gunilla

    Vad mysigt att du har fina föräldrar så nära! Jag bor 40 mil från mina barnbarn . Önskade att jag kunde hjälpa till mer!!

stats