My Baby Dolls

Det var ju kul.

Klockan är över elva och först nu får jag en lugn stund på dagen.

Bloggen har blivit lidande, men jag har prioriterat att skapa ett hem åt oss.

Dessutom har jag ingen fungerande nät här så jag har inte hunnit sitta vid datorn sedan jag kopplade ur den i gamla huset.

Nu är målarna äntligen klara och vi har fått börja flytta möbler dit vi vill.

Jag har 2-3 kartonger kvar att packa upp och sedan är dem borta.

Mycket av sakerna/möblerna vi hade med oss hit har inte funkat alls så jag har klättrat upp och ner i vinden med sådant som vi vill behålla och sålt sådant som vi ändå inte ska ha kvar. (Wiiie, vi har en vind!)

Vad är kvar nu då?

• I twinsen och Kevins rum ska det upp lite saker på väggen.

• I Nicole och Vanessas rum ska en vägg byggas upp och så ska det även upp gardiner och hyllor upp på väggen.

• Olivia, Celina och Isabelle ska ha upp några sänghimlar och även där ska hyllor osv. upp på väggen.

• I mitt & Andres rum ska en möbel monteras, sänggaveln och gardriner ska upp.

• I hallen här uppe ska en spegel upp

• Badrummet uppe är ok.

• Vi har ett förråd som vi har gjort om till en walk in closet till mig & A med en garderob som stod nere i hallen när vi flyttade in.

• Trappmattorna ska rivas och ersättas av nya.

• I entrehallen har vi precis monterad upp en garderob, och jag har bytt knoppar på barnens byrå.

• Under trappen har vi monterat upp ett nytt skrivbord och stol till mig som jag bara längtar efter att få sätta mig ner vid och jobba. En spegel ska upp även där 🙂

• Köket är ok. Nej taklampan måste fixas upp.

• Tvättstugan- alltså jag har en tvättstuga!? Och det bästa av allt är att jag har två tvättmaskiner och två torktumlare! Barnens kusin Javi ska bara installera ett par av dem men först måste vi flytta diskhon som står där. Nu är allt lite huller om buller där inne, men det kommer att bli superbra!

• Dusch/toalett är den som behöver mest kärlek just nu. Vi köpte nya badrumsmöbler på blocket (för det fanns inget där förutom handfat när vi flyttade in) så dom ska monteras och så ska det spacklas och målas där inne tills vi kan göra en större renovering.

• Vardagsrummet är nästintill klart nu, våran stora spegel måste få sin plats där nånstans också…

Vi har inte hittat alla delar till Celina & Olivias säng, dom finns ingenstans. Så idag åkte vi runt, än en gång i jakt efter våningssäng. Hittade till slut på Blocket som vi var och hämtade nu ikväll. Vi hann även montera upp den så nu sover dom där, i sitt nya rum mina prinsessor. Isabelle somnade redan innan så hon får sova i sitt nya rum imorgon istället.?

Mitt i allt boande måste hushållet gå runt också. Det ska handlas, lagas mat, diskas, städas, tvätta och vika kläder… Snart får vi vila och faktiskt få njuta också.

I förrgår har jag skadat min arm på något vis. En inflammation kanske? Jag har visserligen burit tunga grejer men jag har inte slagit till den nånstans. Saker än den att jag inte kan greppa med den handen, det gör superont. Har som en bula där också. Så för att det ska vara lite extra utmanande för mig i allt detta så får jag sköta allt med en hand…?

Idag när vi åt lunch på Ikea så höll Isabelle på att ramla från stolen, jag satt bredvid henne och fångade upp henne. Med min onda arm. ? Tårarna bara rann på mig (hon klarade sig ju) folk stirrade på mig som om jag vore en överbevakande hönsmamma som gråter för att dottern höll på att ramla av stolen….?

Min otur tog inte slut där. Isabelle skulle sträcka sig efter nånting vid bordet och råkade välta hela mitt fulla cola glas på min mage och mina byxor…. splitter på golvet. Killen vid bordet bredvid tyckte nog synd om mig och gav mig ett papper men seriöst var det nog en rolig syn, som om jag hade pissat ner hela mig själv… där fick jag gå med genomblöta brallor och en arm som kändes mer bruten…

Kul besök.

Ni hör ju, jag behöver få allt klart nu så att jag kan ta det lungt. 😉 SEN ska jag minsann ta mig tid att skriva varje dag, för jag saknar det massor.

(Jag har inte ens hunnit ta bilder!)

Nu måste jag välja småttingarnas kläder för imorgon, jag har ett läkarbesök inbokat. Tur att dom skickar ut sms- påminnelser för jag har ingen koll på kalendern just nu ?

Kram! XOXO/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. maria

  Vilken otur med din arm, hoppas att den snabbt blir bättre. Ser fram emot dina inlägg o hur det blir när det blir klart. har följt din blogg länge o tycker att ni haft så fint på de tre ställen jag sett hittills,
  Maria i skåne

 2. Sofie

  Kolla armen ifall det är en stressfraktur. Var försiktig och ta det lugnt i röran. Älskar dina inlägg om flytten, oragisering mm? tack för en fin och ärlig blogg

 3. A

  Satu, lönar sig att kolla upp när man blir skadad, ta inte lärdom av mig. Tiden går fort. Jag skulle visa mig tuff när jag var i England senast o var ute o sprang o trampade fel. Kylde inte ens foten utan lät den vara. Ack om jag ångrade mig när jag skulle släpa bagaget tvärs över heatrow haltandes. Har ett bett nu också som inte är riktigt som det ska o märket sitter kvar efter 3 månader…min point är att om int du kollar upp det direkt blir det sällan av. Jag hade alla ursäkter mellan jorden o månen men det hjälper inte situationen för en själv så kolla upp trots tidsbrist!

   1. A

    För tillfälle bara en vit fläck där bettet var, föreslogs kortison kräm så ska prova o se 🙂 håll ett öga på den bara, är bulan jag tänker på. Konstigt att du int slagit den o den uppståtr ? krya på dig iaf!

 4. Annica

  Låter som om du fått en slemsäcksinflammation i din armbåge? Försök prioritera dig själv också och gå till en läkare så du får hjälp med dina besvär och slipper ha så ont.
  Du har mer än väl gjort dig betjänt av lite vila nu:)

 5. StrongerLife

  Oh shit men jädrans vilken otur!
  ”Aj” för armen och ”shit” för colan men ”åh vad skönt” för att ni börjar sakta men säkert, komma i fas med allt som finns att göras.

stats