Det här med färger | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Det här med färger

Tisdag idag och vi har börjat räkna ner till alla födelsedagar och sommarlovet 😀
Om 6 (!) dagar fyller våran gobulle Kevin 4 år, åtta dagar efter fyller Celina 3. Blir mycket kalasande här och jag ska få iväg inbjudan till familj och släkt idag var det tänkt.

Igår hämtade vi ut Vanessas nya glasögon, så himla fina! Min stora kloka tjej.


Jag är ambassadör för Club XPRS så i samarbete med dem fick jag hem ett gäng snygga kläder häromdagen.
Bland annat Vanessas fina top .

Jag märkte en sak häromdagen. Färger på barnens kläder.
Jag gillar rosa plagg och jag vet inte varför jag har inbillat mig att jag har så mycket rosa kläder till barnen och därför väljer jag inte det- fast det skulle vara jättesnyggt. Men istället är det så att dom knappt har några rosa plagg kvar i garderoberna alls….?? Istället dras jag till mer neutrala färger som vit och grå. Och av nån anledning tänkt att de inte har något i de färgerna.
Det är nog så att de mesta rosa plaggen har rensats ut storleksmässigt. Haha, så skumma tankar ni får ta del av här. 😀

Vilka färger har era barn mest av i garderoberna?
Vilka färger dras ni mest till?

Jag gillar ju egentligen alla färger och ska ha det i åtanke när jag shoppar nästa gång.

Samma sak med vårjackor- alla har mörka. Det är nog enklast så de passar till de mesta. 😉
Ni hittar fina vårjackor på Club XPRS här (den rosa som heter Vanessa är snygg!) ♥

Syskon matcha ♥♥♥
Bröderna Gonzalez

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bodil Åhman

  Hej Satu!
  Det är jag( bodahm) som brukar kommentera/ gilla på din insta, men nu hittade jag hit till din blogg. Vill börja med att säga att det är jätteroligt att se / läsa det du delar med dig av om er familj! Just love it!
  Svar på din fråga; Jag har ju 2 stora killar( vuxna) så deras klädval kan jag inte kommentera.. men yngsta dottern som är 12 år har mest svart eller vitt på sig. Hon älskar svart!! När hon var yngre var det bara rosa.. men vid ca 8- års ålder beTämde hon dig för att;- jag hatar rosa mamma! Bara sådär, över en natt.. Ja, sen var det en period när hon älskade orange, och sen kom den här svarta ” perioden” .// På återseende, vi hörs!!/ Bodil Åhman

 2. Bodil Åhman

  Hej Satu!
  Det är jag( bodahm) som brukar kommentera/ gilla på din insta, men nu hittade jag hit till din blogg. Vill börja med att säga att det är jätteroligt att se / läsa det du delar med dig av om er familj! Just love it!
  Svar på din fråga; Jag har ju 2 stora killar( vuxna) så deras klädval kan jag inte kommentera.. men yngsta dottern som är 12 år har mest svart eller vitt på sig. Hon älskar svart!! När hon var yngre var det bara rosa.. men vid ca 8- års ålder beTämde hon dig för att;- jag hatar rosa mamma! Bara sådär, över en natt.. Ja, sen var det en period när hon älskade orange, och sen kom den här svarta ” perioden” .// På återseende, vi hörs!!/ Bodil Åhman 🌼🌸

 3. Caroline

  Hej Satu! 🌸 Först vill jag bara tacka för en super bra blogg! Det är alltid lika kul och läsa 👍 Och så vill jag fråga dig om storlekarna på clubxprs.se.. Hur upplever du storlekarna på grabbarnas T-shirts? (om du jämför med Lindex) Kikade in på deras hemsida å där va en hel del som jag skulle vilja beställa till mina grabbar.. Ha en bra dag! ☀️ // Caroline

 4. Alex

  Tja skulle kalla mig ung vuxen numera (19) men har alla de färger tackvare min T-skjorts samling, men överlag mest vitt då de flesta fest toppar jag samlat på mig är vita o det helt enkelt passar till allt. Sen kan man komma ihåg att jag köpte majoriteten av mina kläder för omkring 6-7 år sedan o ännu går i samma, men speciellt våren o sommarn dras jag mot färgglada toppar o vanliga jeans. Passande outfit för det mesta i mina ögon 😉

 5. Maria

  Den blå tvätthögen brukar vara störst så jag antar att vi har mest blå i alla nyanser. Har fyra döttrar mellan 6 mån och 9 år. Nu till våren/sommaren växer också högen med vittvätt.

Annons
stats