Baby Belle 6 månader! | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Baby Belle 6 månader!

Jag har helt glömt berätta för er att våran lilla stjärna fyllde 6 månader i lördags!
Förstår ni- halvvägs till ETT!


Sån underbar liten tjej, jag faller djupare och djupare för henne varenda dag som går, hur det ens kan vara möjligt?!

Nu har hon blivit förkyld så näsan rinner och det är jobbigt att sova. 🙁
Denna natt spenderade hon på min arm så hon kunde vara lite mer upprätt och nära, nära. ♡ Jätte mysigt, verkligen- men det betydde också för lite sömn för mig, så idag har kaffet och jag varit bästa kompisar 😉
Lillstjärnan sov siesta i 3 timmar idag, för komma ikapp lite.

När jag är tröttare än vanligt så hjälper det att hålla igång mer. Det lät väldigt konstigt, men det är så. Är jag jättetrött så försöker jag hålla igång, för om jag lägger mig på soffan och vilar blir det oftast värre- för då vaknar baby Belle eller de andra ska ha något, då är jag ännu segare. Så jag håller igång istället.
Jag har dammsugit och moppat golven och plockat bort vinterjackorna från hallen. Nu får det bära eller brista, snart är det redan maj! Tvättmaskinen är igång och snart borde jag ta tag i barnens garderober. Jag höll ju på att rensa och sortera, men det blev inte helt klart… Och igår tyckte Celina att hon ska byta kläder mitt på dagen så hon drog ner allt från sitt skåp och stoppade tillbaka dem huller om buller i garderoben.

Jag har också fixat och donat utomhus och tvättat bilen 😅. Hämtat ut paket till Isabelle 😍

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats