My Baby Dolls

Dessa mellandagar slår allt.

Jag råkade visst somna efter kvällsfilmen igår.

Jag älskar dessa mellandagar, dem är de bästa på hela året tycker jag.
Bara ta dagarna som de kommer, mysa hemma, ingen stress eller bråttom nånstans. Filmkvällarna, allt gott att äta…. spela spel och bara umgås alla tillsammans.

Häromdagen plockade jag bort alla tomtar och julpynt. Tycker att det blir så stökigt med allt krams överallt, nu vill jag bara rensa och storstäda. Tomtarna har gjort sitt.
Men granen fick jag tydligen inte röra och ljusstakarna på fönstren lämnade jag också kvar, dem ryker väl ganska snabbt efter nyår. 😉
Hur är det hos er, har ni börjat rensa bort julen?

Igår fick med oss pappan i familjen ut till backen en stund, denna gång med även nya vagnen och hjälmarna 😉 Jag äger fortfarande inga vinterskor (jag veeeeet!) så jag tog några gamla gympadojor som jag frös tossingarna av mig med. Hör och häpna- idag fick jag ett avi att jag kunde hämta ut Isabelles vinterskor! Woohooo. Tog bara 3 veckor… 😉

Sen var det dags att röra sig hemåt när det blev för mycket gnäll och tjafs om vem som skulle åka med vad….

Här är vi på väg till backen, barnen åker nerför denna backe också 😀

Vi har fått en ny vagn att testa till Isabelle i samarbete med Uppababy Scandinavia. Den heter Uppababy Vista. Recension kommer när jag kört och testar den mer 🙂

Det här är första gången som Isabelle sitter framåtvänd (man kan givetvis ha den mot dig också, men ville bara testa) och baby belle tyckte om det. fast hon somnade ganska fort men det är ju ett bra tecken på att man sitter bekvämt? 😉


Full fart i backen! Vi var ensamma en bra stund tills vi fick sällskap av en familj vi lärt känna här.♡
(Och här är det svårt att ära känna människor)


Nicole fick dras med lillsyrran på backen 😀
Min beeeebish ♡


Vanessa & Olivia, två fartdårar. Jisses vad dom flög och far i backen. 😀


Wiiwi min Wiiwi,


Det vänder fort med miner, här blev han sur för att vi skulle hem.


Hejdååå syrran. 😀

Hon vaknade precis innan vi skulle hem 🙂
Klart man ska checka läger liksom 🙂

Idag har vi varit och handlat mat och sådant tills imorgon. Hämtat ut Isabelles vinterskor..
Jag och Andres firar förlovningsdag imorgon också. 11 år.
(omg vad mycket tålamod gud måste ha gett mig) 😉 Hahaha 😀

Hur mår ni idag?
Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna köhler

    du är inte ensam har inte heller några vinterskor 😀 alla är på mig fryser du inte haha 😀
    alltså du är riktigt vacker du ser så pigg o fräsch kan inte tro att du fött 8 barn 🙂 Wow

  2. Suzan

    Åh så mysigt ni ser ut att ha haft det i backen! ? Här hemma rök allt julpynt (utom adventsstakarna) redan på annandagen, blir galen när jag inte kommer åt att städa ordentligt! ? (Mannen och jag brukar slå vad om hur länge jag kan stå ut med att ha julpyntet framme och jag försökte verkligen att ha det kvar åtminstone till nyår, men det sk-t sig som vanligt). ? Gott Nytt År och en riktigt god fortsättning önskar jag dig och din härliga familj! ?

stats