My Baby Dolls

Danilo & Jonathan 13 år!

Så var den stora dagen här, Danilo & Jonathans 13-årsdag och då de blev officiellt tonåringar.

Ni vet ju vad jag tänker skriva om tiden. Det låter som en klycha men herregud vad jag inte slutar förundras över hur snabbt det verkligen går. Det känns som att det var igår dom kom, 10 veckor för tidigt så små så små 🥹❤️ Och nu är dom tonåringar.

Jag kan inte sluta känna mig lite ledsen faktiskt. Det låter så dumt egentligen, men fasiken vad jag önskar att jag kunde stanna tiden, i alla fall en stund. Jag vill inte att dom ska växa upp och lämna mig.

Vi hade ett lyckat firande och grabbarna var så himla glada och nödja över allting.

I torsdags så handlade vi fika & party saker på Partyland, det är något speciellt med att få gå dit och välja ut sin egen födelsedags ballong i helium, det ser dom alltid fram emot.

I fredags firade vi grabbarna med släkten 🥰

Jag får skärpa mig, jag måste ta mer bilder 😂❤️

Danilo & Jonathan fyllde egentligen år på lördan (minns inte att påsken har fallit på deras födelsedag precis?) Men ja, på påskafton fyllde dom egentligen år och på morgonen tisslade och tasslade vi på undervåningen och väckte alla barnen och smög upp till deras rum för att väcka dom med sång, bakelse och ballonger. Nere väntade presenterna.

Grabbarna låtsades att sova (som alla gör på sin födelsedagsmorgon) men i själva verket har dom varit uppe i timmar, klätt på sig och t om fixat frillan med gele och allt.😅

Senare på dagen var det dags för kompiskalas 🥰

Grabbarna drog iväg till Hop n Pop med kompisarna och avslutade dagen med pizza.

Tack till er alla som kom och firade twinsen, dom var så glada! Kul också att träffa två nya ansikten (flickvänner till släktingar) 🥰

Danilo & Jonathan- Jag vill bara säga att jag är så stolt över er❤️ Ni är två helst fantastiska killar med hjärtan av guld. Så snälla, trevliga och alltid så hjälpsamma❤️ Så tacksam att jag får kalla mig eran mamma, jag älskar er mest!

Än så länge har inga tonårsfasoner trillat in här med grabbarna, så jag njuter av varje stund just nu medans det varar. Dom ger mig en del gråa hårstrån ändå, ni vet bröderna som är sams ena stunden och brottas i andra😅

Obligatoriska syskonbilderna 😍😅🤗

Grattis på eran 13-årsdag, älskar er mest!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S

  Så fina barn ❤️ Grattis till tonåringarna!

  Jag har en fråga, som du kanske inte alls kan svara på 😂, eller så kan du det! Har du något tips på hur man kan komma vidare i frågan om fler barn ifall att man inte är överens? Vi hade i förväg sagt att vi ville försöka få tre barn och det har vi nu. Minstingen är ett halvår… Mitt hjärta vill nu ha ett fjärde barn men min man är inte alls sugen på det. Han säger inte tvärnej rakt ut men han är inte alls sugen. Han har ju inte ens påbörjat sin föräldraledighet med vårt tredje barn. Jag skulle vilja bli gravid om ca ett år om jag fick bestämma… Samtidigt snurrar tankarna runt hur våra respektive familjer skulle reagera och hur våra arbetsgivare skulle reagera + alla oroligheter i världen. Plz help a moma out 😬 Hur kommer man vidare?!
  Kram!

 2. Mammatill4

  Grattis! Vad önskade sig dina killar och vad fick dem? Min son fyller 13 i maj och jag har idetorka…

 3. Mia Klasson

  You are quite a crowd when you all get together. The twins were adorable as babies and little boys, their blond hair and curls. They have grown into two nice young teenagers. A credit to their parents.

stats