My Baby Dolls

Cruisin with Me & My Baby Dolls

Hej allihopa!
Nu har jag kollat igenom alla bilder från kryssningen och lagt ”några”  som jag vill bjuda på, på min blogg mapp 🙂

Vi hade ju inte berättat nånting alls för barnen om resan. Sista dagen sa vi bara att vi ska iväg på en överraskning och då var gissningarna många.
Vi skulle bland annat till Globen, till Abuelo, till Andys Lekland och IKEA (??).  SmileyJag hade lyckats packa i smyg och Andres tog ner väskorna i bilen när dem inte såg.

Ett taggad gäng 😀

Så vi satte oss i bilen och då trodde dom att vi skulle bara till Coop och fika. Haha, dom hade ingen aning.
När vi kom till hamnen så såg dom båtarna och andres lurade dom att vi kunde stanna och titta på båten en stund, vi hade ändå tid kvar tills vi skulle till våran överraskning, Dom stod vid bilen och drömde om att åka Ville Viking båten och frågade om vi kunde göra det på sommaren. Sen när Andres tog ut resväskorna från bilen så föll poletten ner. Dom skrattade hoppade och skuttade och frågade tusen gånger om det verkligen var sant. Smiley Jag skulle ringa till Mummu och berätta att vi skulle åka båt bad dem, helt ovetandes att dom också skulle med.

Vi hämtade biljetterna och skulle iväg mot båten. Innan vi klev på så satt Puua, Mummu & Emma på en bänk utanför och då var det ännu mera liv på barnen 😀 Dom var såå glada. (Min bror Toni hade redan gått på båten)

Sen gick vi till hytten. Vi tar alltid en jätte stor hytt så vi får vara tillsammans hela familjen och det är fritt för barnen att leka och röra sig.
(Mummu & Puua och Toni hade egna hytter)

Fruktfat på bordet.


Samt champagne och läsk i kylskåpet 😉

Som ni ser så tog barnmaten och medicinen över kylskåpet 🙂

Sedan samlades allihopa i våran hytt där vi tittade på när båten lämnade Stockholms hamn.
Kevin lekte med Vanessas Dr. McStuffins leksaker 🙂

Sedan var det det vanliga som ska göras på en kryssning- kika in på Tax Free och handla en massa godis….
Och dofta på en massa olika parfymer 😉

Och sedan till bollhavet 😀
Kevins allra första gång i ett bollhav. Han var inte imponerad. Smiley

Det är Simpsons tema på Viking Lines båtar just nu och vi träffade Bart Simpson flera gånger. Olivia var livrädd, men de andra sprang och kramade honom massa gånger. Vanessa kallade honom för Carlsson  Smiley
Puua, Mummu & Toni gick iväg på dansrestaurangen medans vi fortsatte med vårt. Vi hittade ett annat lekställe också 🙂
Kevin fick gunga i gunghäst för första gången i sitt liv också- han var fortfarande inte imponerad. (<–han är svår impad)

Det bästa jag vet är att se barnen ha roligt. Dom var jätte snälla och duktiga under hela resan. <3
När det var dags för middag bokade vi bord på buffén. Lilla marodören Olivia är svår att underhålla en längre tid vid matbordet, hon har myror i brallan så hon skulle ju såklart iväg och skutta lite….
När alla hade ätit mat och överdrivet mycket efterrätt så kom dem på att hämta papper och pennor som dom satt och underhöll sig själva med medans jag & Andres åt klart.

Efter maten var jag och barnen med i en tipsrunda. Man skulle hitta 7 st lappar med frågor runtomkring på båten med frågor om Simpsons. När man svarat på en fråga så finns en ledtråd på vart man kan hitta nästa lapp. Så där sprang vi runt på båten i olika våningar.
Ett pris fick vi också 😀

Vi spenderade esten av kvällen på dans restaurangen. Barnen hade fått armband så dom hade fri tillgång till läsk under hela resan.
Vi dansade och hade kul 🙂


När klockan började bli sent så var det dags för oss att gå till hytten och göra oss redo för natten. Barnen åt sina godisar och jag bäddade.
Såhär sov Jonathan, Danilo, Vanessa, Emma & Nicole 😀

Dom fick hela sovrummet för sig själva, medans vi sov i bäddsoffan i vardagsrummet. Vi hade fått in 2 resesängar, men Olivia sov i sängen med oss och Kejin i sängen bredvid. 🙂
 
Stormen som var den natten var inte att leka med, men mer om det sen…

Fortsättningen följer 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Titti

    Så härligt det ser ut. Skulle oxå åkt med den båten men blev sjuka och fick ställa in. Måste fråga hur ni bokar när ni åker hela familjen i en stor hytt? Ringer ni? Har själv 5barn visseligen större 10-1år. Men så trist att ha två hytter när man ska iväg

stats