My Baby Dolls

BLOGGEN 5 år !!!

Just idag, den 30 januari för exakt 5 år sedan skrev jag mitt allra första blogginlägg.
Där och då började min bloggresa. Nicole var 20 månader och Vanessa var 7 månader och jag var då gravid med Danilo & Jonathan i vecka 20 nånting. 🙂 Att dom sen valde att kika ut redan i vecka 30 + 3 är en annan historia, men även det kan ni hitta här på bloggen 🙂

Jag är så glad att jag valde att börja blogga då för 5 år sedan, trots att jag länge velade fram och tillbaka och funderade: ”Vem skulle vara intresserad och tycka att det är kul att läsa om oss?” Men sen tänkte jag, att det här är ju till för oss. Att familj och släkt som vi kanske inte träffar så ofta ändå har en chans att följa oss i våran vardag, barnens utveckling och bus.

Me & My Baby Dolls döpte jag då bloggen till. Jag hade mina två dockor, så det blev bara så.
Om det är så bra namn nu vet jag inte 🙂 Men det har blivit till något som är jag.

Bloggen har kommit att betyda jätte mycket för mig.
Jag älskar att skriva, att berätta, dokumentera med bilder och jag saknar det jätte mycket om jag inte har skrivit på bara en dag.
Jag är glad att jag hittat så många fina människor genom bloggen. Ni som kikar in här och läser om våran vardag.
Tänk att ni är så många, och att ni tar er tid att skicka feedback tillbaka på något som jag har skrivit, peppar, ger råd och synpunkter och att ni också delar med er av era erfarenheter och ert liv genom bloggen.  Jag är glad och tacksam att ni finns.

Det har hänt en massa (minst sagt) under dessa 5 åren! 4 barn har fötts och ett till är på väg. Vilken lycka att få kika tillbaka på tiden som var förut. Läsa vad vi hittade på, mina funderingar, se och läsa hur barnen (och jag själv) har utvecklas och titta på bilder.
Jag älskar den tanken. Om något skulle hända mig så har barnen våra minnen kvar här på bloggen, när ingen annan kanske kan berätta allt för dem. Då kan dom se och läsa. Förhoppningsvis ser dem via bloggen också hur mycket jag älskar dem. <3

Jag har lite mer spännande saker på G med bloggen nu, jag hoppas kunna berätta det väldigt snart för er! 🙂

Men idag ska vi fira bloggen! 😀 (Eller jag kan kalla det fira bloggen när vi har fredagsmys 😉 ) Smiley

HAPPY BIRTHDAY BLOG!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anne

  Jag tycker My Babydolls passar jättebra, Jag har alltid tagit för givet att det är alla sex barn som är The Babydolls!

 2. mamma24sju

  Har du bloggen ”säkrad” på något sätt? Back up heter det kanske förresten….så att inte allt försvinner om det kraschar, hemska tanke….

 3. Clara

  Hurra hurra hurra! Har följt er i 1 år nu, hoppas på många fler 😉
  Hur många läsare har du om dagen ungefär?

 4. Marianne

  Satu. Jag är så glad att du delar med dig av din vardag. Dina barn är så söta. Det är du och Carola W. som äger just nu. Grattis till 5 år och må det bli minst 5 år till. Tack.

stats