BLACK FRIDAY | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

BLACK FRIDAY

God morgon!
Idag är det fredag och järngänget är hemma från dagis. Vi bestämde att Nicole också fick vara ledig från förskoleklass, så vi börjar helgen redan nu 🙂 Idag är det tänkt att vi rotar fram vårat julpynt som ligger längst bak i förrådet…
På söndag är det ju 1:a advent och då ska det vara klart! Såå som alla barnen har längtat. 🙂 Och jag med måste jag erkänna.

Idag är också den mycket omtalade Black Friday, och alla affärer bombar oss med heta rabatter och priser höger och vänster. Tänker ni slå till idag?

Hur som helst, nu måste jag vakna till liv här.
Min gobulle, så gosig så jag vill bara äta upp honom 🙂


Fast han är riktigt bortskämd. Nuförtiden kan herren inte dricka vatten ur flaska på natten, och inte heller accepterar han nappen om han väl har vaknat- nej han ska ha sin välling. Så dricker han och somnar så.


Önskar er en riktig fin dag och helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  De ska BARA dricka vatten pa natten. Min nu 4 aring gjorde inte det och efter ett ar var hans bebistander trasiga. Forra veckan var han innte pa sjukhus, sovdes ner och drog ut 4 tander efter hela ansiktet svullnade upp av en inflammation i tanden.

  Det ar extremt viktigt att borsta tanderna och sen bara tillata vatten.

 2. Lavendel

  Åhhhh han er så goooood. <3

  Jeg skal også pynte litt i dag. Gleder meg. 🙂 Barna mine er voksne, men de vil gjerne at alt i julen skal være som da de var små. 😉

  Riktig fin helg til dere alle. 🙂

 3. Maria snart 6 barns mamma.

  Hej
  Vilken goding Kevin är.. ja funderar på om man kanske ska ta o beställa de sista Julklapparna när de är bra erbjudande.. om de är bra pris på de man tänkt köpa =) .
  Ha en bra dag 🙂

Annons
stats