Bebisgos, kalas och snö | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Bebisgos, kalas och snö

Ny vecka är igång och jag känner mig helt energilös.
Jag vet inte om det är något som ska bryta ut på mig eller vad det är som spökar, och grejen är ju att jag blir alltså a l d r i g  sjuk. Kan räkna gånger jag haft feber i mitt vuxna liv med en hand.
Det bubblar liksom under ytan, men inget mer än så.
Isabelle är snuvig fortfarande men alla andra har klarat sig bra *tar i en massa trä nu*
Det är trots allt den berömda vabruari och det känns som att alla är mer eller mindre sjuka just nu.
Hur mår ni, har ni klarat er undan allt skit som går?

Nu har jag iaf kortat ner på min to-do-lista! Den blir inte mindre för det ska ni inte tro 😀
Jag har kollat igenom schoolsoft, ansökt om föräldradagar, fixat BVC tid till Isabelle, hälsosamtal till Olivia, viktiga jobbdatum, skriver upp dagar vem som ska åka pulka med skolan, vem som ska simma och vem ska ha med sig matsäck och badkläder, kartonger till No/So projekt, alla kalas och allt annat jag ska ha koll på.
Nu är allt under kontroll, några saker till måste fixas imorgon också, men det funkar. 🙂
jag blir stressad om jag inte skriver upp allt på en gång, för då känns det som att jag glömmer något. Måste ha allt nerskrivet så jag har koll på allt.

Igår åkte jag och Olivia iväg på kalas hos min vän då hennes dotter fyllde år och jag fick gosa med deras bebis ♡ Alltså hjälp.
Hur snabbt går det inte- speciellt den första tiden, de första månaderna, dom är så pyttesmå.
Olivia lekte, jag umgicks med mammor och gosade bebis. Helt underbar är hon, lilla Melanija. ♡
(heelt kär i namnet också!)

SÅ glad hon var, födelsedags prinsessan 😀 Gullunge.


Grattis sötaste Stella på din stora dag och tack för ett supermysigt kalas! Vi ses snart igen ♡

Jahop, idag då.
Barnen kom iväg till skolan i tid, det hade inte kommit så mycket mer snö är igårkväll. Hämtade barnen från skolan, först Olivia, en halvtimme senare slutar Jonathan, Danilo & Vanessa och så hann vi åka och handla innan Nicole slutade.


När vi kom hem tänkte jag att Isabelle får vara ute lite nu när dom plogat vägarna och hon kan ta sig fram. Olivia röjde i snöhögarna och syskonen byggde på iigloon.

Kvällsmys efter ett varmt bad, insmorda och apelsinklyftor till kvällis 🙂

Nu ska jag försöka hinna med att svara på de sista mailen och sen är det dags att kolla serier, just nu kollar vi på “Bron”. har ni sett den?

XOXO/Satu

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Jo så ser det minsann inte ut här nere i Malmö. Vi har grönt, regn och plusgrader. Kan ju hålla sig så tycker jag.
  Barnen är förkylda, Izabella i alla fall. Jag lär dra hem baciller från och med nästa vecka då jag börjar jobba.

  Ha en fortsatt fin dag.

 2. Alex

  Deras skola ser sà fin ut 😍 lyxigt värre med en ny skola, säger jag som själv gick i en men numera jobbar i en barack skola med huvudbyggnaden 95% stängd. Ingen gy sal jag klarar av att vara i så all gymppa sker ute (5h i veckan i detta väder 😅). Vad är schoolsoft? Är det månne er motsvarighet till vårt Wilma?

   1. Alex

    Exakt vår wilma 🙂 har ni elktionsanteckningar också? Vi har rutor för varje lektion där läraren kan välja att ge en anmärkning, positiv feedback eller allt där emellan. Det är också där frånvaro dokumenteras. Vet att alla i Finland inte använder det, men där jag är fràn är det vanligast.

    1. Me & My Baby Dolls
     Me & My Baby Dolls

     Alex- Ah Ok. Jo, lärare får skriva anteckning och där kommer också veckobrev och där anmäler vi frånvaro och även lärarna skriver om barnet kommit försent eller stört under lektion osv.

Annons
stats