My Baby Dolls

Bebis to-buy lista ?

Och så kom vintern på besök, just när man gett upp tanken om den och längtat efter våren….
Barnen blev glada i morse åtminstone. ”Jonathan titta snö!” ropade Isabelle när jag drog upp rullgardinerna.

Ahh idag har jag haft en mindre bra dag. För lite sömn, för mycket stress och förväntningar från min egen sida? Barnen är hemma hela veckan för sportlov och hänger med kompisar, men jag behöver vila en stund på dagen för att orka med så kompis häng händer när jag vilat en stund med Isabelle. Men sen blev det ändå för mycket, dom tjafsar, bråkar, kommer och tjallar på varandra ”mammaaa??” Hon gjorde si, han gjorde så, jag får inte vara med, dom tog mina saker” ON REPEAT. Hittar på knasiga grejer som dom tror sig ha städat efter sig och så får jag vara den dumma, jobbiga mamman som gnäller och klagar… så trist- men jag orkade inte idag. Som om jag inte hade tillräckligt att stå i ändå…

Nu sover alla och jag tar mig ett bad, har haft ont i ryggen idag och känt mig allmänt trött. Men- imorgon är en ny dag!

Kikade igenom bebis lista för vad som behövs och har bockat av massor!

Vagn Wiiie den kom hem ikväll!!

Barnvagnshänge

Kudde

Filt

Åkpåse

Skötväska

Organizer

Myggnät

Regnskydd

Säng

Sänghimmel

Madrass

Täcke

Kudde

Bäddtextilier

Babymobil

Spjälskydd

Babynest

Baby monitor

Vagga/resesäng- Vi har bestämt oss för att ha en resesäng i vardagsrummet så bebis får sova i lugn och ro ?

Byrå

Nattlampa

Gosedjur

Snuttis

Filt

Nappar

Blöjor

Nappflaska

Våtservetter

Ersättning

Napphållare

Inotyol kräm

Handduk ?

Bilbarnstol

Hänge

Body

Byxor

Pyjamas

Strumpor

Overall tunn

Overall varm

Mössa

Tossor

Vantar

Babysitter

Babygunga

Babygym

Inte så mycket kvar! ? Vi hittade ju äntligen världens gosigaste snuttisar till henne! Och så har jag varit på jakt efter nån supergosig nalle som kan sova hos henne, utan att hitta det jag sökte! Så Olivia gick igenom sina gosedjur och ville ge henne sin mysiga lamm som gon själv fick när hon föddes ? Gulle!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Penny

    Hej, beundras av dig hur du orkar med så många barn och tar hand om dem själv till största del verkar det som oxå, plus utan körkort. Wow .
    Jag har också tvillingar och en till efter det… måste bara fråga dig läste för ett tag sen åt du gärna skulle vilja ha tvillingar igen. Ja jag förstår dig på ett sätt för det är så gulligt och de har så roligt ihop. Men när jag fick min nästa som inte va tvilling kunde jag njuta av den på ett helt annat sätt… det var liksom bara en å jag njöt varje sekund och ville typ inte att hon skulle växa upp. Medans med tvillingarna var jag mest trött dygnet runt och kunde inte vänta tills de kunde sysselsätta sig själv lite. Kände du inte alls så?

  2. Ann

    Älskar att läsa dina tankar och känslor…känns ärligt.
    Lycka till nu och hoppas din man stöttar dig och finns där.

stats