Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

BCG vaccin och utvecklingssamtal

Kväll i vårt hus och torktumlaren jobbar på fullt med dagens sista maskin tvätt. Barnen ligger och sover och jag plockar lite innan jag landar på soffan och framför Game of Thrones. Vi ligger efter med hela serien och började titta för inte alltför länge sen och just nu är vi inne på säsong 4.

Nu är jag klar med 4 av 5 utvecklingssamtal och alla gick superbra. Jag är så stolt över mitt järngäng 😍🥰 Så stolt!

Jag lovade ju att visa Isabelles arm, men det gick inte. Hon vill inte. Den är svullen och öm och idag nuddade något vid den och det kom var 😧Så hon vill låta den vara bara nu. Exakt samma reaktion som alla våra barn har fåttt.

Har du/ditt barn fått tuberkulos vaccinet? (Eller BCG som den heter.)

(Barn som har en eller båda förälder som kommer från ett land med ökad tuberkulosförekomst blir erbjudna vaccinet på Bvc.)

Hoppas att hon läker fort.❤️

Hur mår ni då?

Idag fick jag hänga i Vanessas klassrum där hon och bästisen lekte lärare🙃

Och en kvällsbild innan läggdags.

Jag var nere och nattade Isabelle och Celina och när jag kom upp så satt han där och läste saga för sina småsyskon. Min Danilo.❤️

God natt allihopa🥰 Sov gott.

XOXO/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag fick tuberkulosvaccinet som liten och blev jättedålig efteråt. Feber och som en böld med var vid stickstället. Har en liten grop där nu. Eftersom jag blev så dålig så fick inte mina syskon det vaccinet sen.

  2. Maria

    Va skönt att de har lätt för sig i skolan, breddar ju möjligheterna för att det ska gå fint i högre studier sen om de önskar så. Många med talang för olika saker kan ju verkligen dra vinning av det i sitt yrkesval sen

  3. Maria

    Vad skönt att alla barnen har lätt för sig i skolan, det underlättar mycket att ”ha läshuvud”. Spännande o se vad de vill jobba med sen.

stats