Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Bandet

Bandet syskon emellan är någonting av det vackraste jag har sett.
Även fast de går varandra på nerverna och bråkar och tjafsar om det mesta så finns dem där för varandra, ser efter varandra. Bryr sig. Tyr sig till varandra.

Det är så häftigt att få uppleva hur Isabelle upptäcker sina syskon på ett helt annat sätt nu när hon börjat krypa och ta sig fram och blivit större. Hon kan busa och när dom skrattar åt henne så gör hon sig till och ska försöka få dem att skratta ännu mera.

Celina som själv är liten tar sitt jobb som storasyster på stort allvar och säger dagligen att hon är minsann storasyster hon också och tar gärna hand om sin lillasyster. Liiite för hårda kramar ibland kanske men baby Belle är härdad 😀


Isabelle ska ställa sig upp mot allting nu, såhär brukar jag vakna på mornarna, av att hon står och tittar på mig. Och så ger hon mig alltid världens största leende.

OK idag har vi ganska fullt upp med start om en timme eller två, tills dess så ska vi ta det lugnt och planera inför morgondagen. Vi ska hämta smörgåstårtor, handla, tvätta, städa, dekorera och fixa allt så vi är helt klara med allt tills ikväll.
Jag behöver färga/tona mitt hår för utväxten ser inte klok ut. Fransarna är borta sen länge och jag vet inte hur jag ska göra med det. Utan eller ett nytt set?

Jag håller på och går igenom barnens kläder så jag vet vad som saknas också.
Till mig själv har jag som vanligt ingen aning. *suck*

Minstingarna ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A-K- Sjöstedt

    Vilka fina bilder 🙂

    Bästa kärleken. Min dotter var inte alls glad över att få en lillebror, men när han väl kom så fanns kärleken där direkt och hon blev genast världens bästa storasyster 🙂

stats