Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Bad i Kalkbrottet

Det känns som att sommarens varma, lata sommardagar är räknade nu, känner ni också så?
Jag tycker att vädret har gjort en helomvändning, från sommar till höst. Hur konstigt att börja använda strumpor igen? Det har vi inte haft på hela sommaren.

Vi har badat mer än någonsin i Sverige denna sommar och jag är så tacksam över all sol och värme sommaren 2018 kom med, detta kommer vi att leva på länge och minnas med värme under det kommande vinterhalvåret. Det sägs att det var den varmaste sommaren på 260 år, tänk vad häftigt att få ha upplevt det. Magiskt.

Vi har badat på många olika ställen, vissa bättre än andra men denna kalkbrott var definitivt finast.
SÅ vackert och det kändes inte som att man var i Sverige.

Vi åkte dit med min morbror Lasse som är dykare och min kusin Mikaela. Vi dök och utforskade, Lasse hade med sig sin Go Pro och filmade när vi dök och det var så häftigt att se.
Vädret var helknasigt. När vi parkerade bilarna började det ösregna och vi tänkte att “typiskt”. Folk kom bara emot oss och tänkte nog att vi var helt galna som kommer där och ska gå hela vägen till kalkbrottet i det här vädret. Men det klarnade upp sig efter 5 minuter när vi kom fram och det blev så fint väder och vi var nästan själva på hela stället.

Bjuder på en bildbomb så länge!
(Ser inte så ljust ut va…)


Och voila! Klart och fint 🙂Såklart hon också skulle bada. Våran lilla anka.


Det är så mysigt att bada här, men med lite större barn. Jag har hört att det är ca. 20 meter ner till botten på de djupaste delarna, och jag som är rätt så bra på att dyka försökte dyka ner med simglasögonen dök så långt ner jag orkade och ändå kunde jag inte se botten. DET är läskigt och jag har drömt så mycket mardrömmar om att barnen var där och försvann.. Fy så hemskt, kan nästan inte ens skriva det. Så stenhård koll på dem alla, även fast de 4 stora kan simma.


Ser ni regnbågen i bilden under?
Så häftigt att kunna filma under vattnet 🙂
Det var inte sanden som stör Kevin mest på stranden har jag märkt, han badar på stranden, men han vill inte ha muskler på sig. (=armpuffar) Han är ju stor och kan simma nu (-ish) men han måste ha på sig musklerna när han badar på stranden och det är inte så kul tycker han.


Barnen var så glada att de fick prova på simglasögonen och dyka.


Celina & Olivia med världens bästa Mixu!
Bye for now 🙂

Har ni upptäckt något riktigt mysigt ställe i sommar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Åh ja, vi har också hittat ett mysigt ställe, ett gammalt stenbrott. Helt klart vatten så man trodde man var utomlands. Men som vid ert kalkbrott, så var det ju väldigt stenigt och ojämnt. Vi hade badskor på då kändes det lättare.

 2. Emmelie

  Vad härligt det ser ut! Där vill man ju bada!
  Kollade på hm’s webbshop och kom att tänka på att Nicole var modell för dem. Är hon eller ngn annan av era barn aktiv i något sånt nu?

 3. Amanda

  Vart ligger Kalkbrottet någonstans? Vi bor ju relativt nära varandra så jag bör hitta om man kan få en vägbeskrivning 😉🤗

 4. Jessica

  WOW vilket häftigt badställe! Där skulle jag vilja bada någon gång. För mig har det varit den värsta sommaren. Den skulle ha blivit den bästa, skulle ha gått långpromenader med min bäbis och bara myst hela sommaren. Men mitt liv kastades omkull totalt. Istället får jag besöka på bäbis på kyrkogården, så orättvist.

  1. Helena H

   Vill bara flika in o ge en stor styrkekram Jessica! <3 Så fruktansvärt när bebisar/barn inte får leva. :/ <3

stats