Baby sister | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Baby sister

Jag trodde det var ett skämt när Isabelle vaknade och väckte mig med sitt “Bööö!” Och insåg att min väckarklocka skulle gå på 20 min senare. Och mitt i en mardröm. Jag trodde på riktigt att det var mitt på natten och fick verkligen kämpa för att ta mig upp ur sängen. Ligger jag kvar och blundar en stund så är det kört, vilket kändes lockande men ja- då hade jag somnat om bara så det var bara att gå upp och hela dagen har jag gått på lågvarv, gjort alla måsten men inget mer än så.

Kanske behöver inhandla lite vitaminer så piggnar upp en. Äter ni vitaminer?

Och sooom jag skrattat åt Isabelle. Hon är i en så fantastiskt rolig ålder nu, hon snappar upp allt hon ser och hon känns så stor på något vis och så medveten om allt omkring. Min lilla mini människa.
Hon går hela tiden, ramlar ibland och så ställer hon sig upp och knallar vidare. Klättrar överallt.
Vi brukar vänta på barnen i skolan och där finns det ju en massa roliga och spännande trappor som hon vet att hon inte får klättra uppför. Så hon gick till trapporna. Tittade bak om jag såg, och när hon märkte att jag stod bakom henne så stannade hon till och bara väntade på att jag ska säga något, och när jag inte gjorde det så tog hon ett steg till och tittade på mig.

Hon har lärt sig massor av nya ord. Skrattar vi åt något så instämmer hon med överdriven skratt hon också, vilket gör att vi skrattar ännu mera.

Hon har skinn på näsan också, hon vill vara med i Celina & Kevins lek och i morse lyckades jag filma (instastories) när hon skulle parkera sin rumpa där hon bara råkade befinna sig, spelade ingen roll att det var på deras legobygge- och så skulle hon bara vara med.
När dom lurade bort henne och fortsatte leken så kom hon ju såklart tillbaka och skulle bara in i leken, spelade ingen roll att Celina var dubbelvikt under henne, här går det undan.

Hon tar deras leksaker och verkligen försöker SPRINGA iväg med den. det är verkligen bland det gulligaste jag sett- lilla Baby belle som springer. Hahaha.

När sisuprinsessan Celina tar tillbaka sin leksak så slänger lilla sisubebisen sig missnöjd raklång på golvet och gapar för full hals. När det inte fungerar så ska hon ju givetvis gå tillbaka för hämnd. Hon ska bara in och dra leksaken från deras händer och skriker något på sitt språk och blir frustrerad när ingen fattar.

“Neej!” skriker hon, “mim.” (=min) och så pekar hon med sitt lilla finger när man säger aj aj.

Ahh som jag älskar denna lilla tjej. Min lilla gosunge.

För övrigt så väcker hon mig varje morgon (alldeles för tidigt) med ett BÖÖÖ. från sin säng.
Min Beboosha. (kärt barn har många namn sägs det ju?)

Nu svamlar jag på, så jag öskar en mysig kväll istället så hörs vi snart igen.

UPDATE- Denna skulle ha kommit upp på förmiddagen, men något är fel på min internet tror jag :-/

Nu är det redan kväll, Danilo & Jonathan sover över hos Mummu och Puua och myser. Dom har grillat ute och bara får mysa ifred. (saknar er grabbar!)

Nicole & Vanessa har sina kompisar här som ska sova över, super mysigt.
Snart börjar Idol. Ska ni kolla?
Har ni nån favorit?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats