My Baby Dolls

Avvänjning

[[ Reklam för Kids Brand Store]]

Hej allihopa, hoppas att ni mår bra?
Jag har hamnat lite efter med bloggandet pga. några jobbiga nätter här hemma.

Jag skrev ju sist att jag var på BVC med Isabelle & Melanie, och då frågade sköterskan lite om sömn och mat och jag svarade ju att Melanie vaknar flera gånger per natt, oftast för att dricka välling. Och att hon har börjat äta dåligt på sistone. Hon sa att barn behöver inte dricka välling nattetid efter 6 månader och att det är förmodligen det som gör att hon äter dåligt dagtid också. Så hon tyckte att när jag orkar ta fighten och är beredd på några tuffa nätter så kan jag ta bort nattmålet helt.

Så jag bestämde mig för att ta 2-4 jobbiga nätter och ta bort nattvällingen direkt, samma natt.

Första natten var kaos. Hon var så arg så arg. När hon hade gnällt/klagat/gråtit i timmar på natten så övervägde jag för ett ögonblick att ge upp, men då hade jag kämpat förgäves. Så jag tröstade, vyssjade, klappade, pussade. Jag visste ju att hon inte var hungrig eller törstig.
Andra natten gick bättre och tredje natten fick hon feber så hon var jätteledsen hela natten och jag gav henne mycket vatten. Andra natten samma sak. feber- så hon har varit vaken nästan hela natten och varit ledsen. Lägg till en liten bebis på det och en 3-åring som också vill sova med mamma också så ni kan tänka er att det har varit riktigt tufft att gå upp på morgonen när klockan ringer. Nä. Så mina planer gick i kras lite. Nu har hon varit feberfri hela dagen så nu i natt kör vi igen. Måste detta vända nu bara så jag får lite mer- eller sömn överhuvudtaget inatt.

Igår hade jag 5 stycken utvecklingssamtal med barnens lärare. Även det är annorlunda i år då föräldrar inte är välkomna till skolan och utvecklingssamtalen tar man via mobilen. Skönt faktiskt att slippa ta sig iväg, men så himla tråkigt att jag inte ens vet vart precis mina barn har sina nya klassrum i skolan ens eller att man inte träffar lärarna alls för man får ju inte gå in.
Alla samtal gick superbra och jag är så stolt!

Mina ögon börjar gå i kors nu så jag hinner inte med allt jag ville hinna med nu vid datorn. Men jag vill bara påminna er om min kod SATU20 ger er fortfarande 20% rabatt inne hos Kids Brand Store!
Passa på nu när alla vår nyheter börjar trilla in eller kika in deras Final sale med minst 50 % off.

Där köper jag mycket till mina äldre barn Jonathan, Danilo, Vanessa & Nicole. Men även till Olivia & Kevin. (Dom har från storlek 122 och uppåt.)
Så kika in!

Twinsens hoodies är därifrån ♡


Hur söta är inte dom här bilderna??
Alla de 4 äldsta barnens jackor är också från Kids Brand Store.

Kika in där och glöm nu inte min kod SATU20!
Lagom lägligt nu vaknade Benjamin och ska ha mat och torr blöja.

Natti natti

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anne

  Fast det är svårt att få i en ettåring 1 liter vätska ( som dom behöver) varje dag utan ersättning/ välling. Jag slutade amma vid 21 mån och då började min tjej dricka ersättning som mellanmål, ca 4 dl per dag, Det gör hon fortfarande fast hon är 2,5 år. Superbra tycker jag!

  1. Fia

   Alltså nu känner jag mig mycket dum, men ska en ettåring få i sig 1 liter vätska per dag? Då inkluderas vätska i frukt, mat, klämmigare osv va? Annars har då mina tre barn aldrig fått i sig tillräckligt med vätska! Efter ett har deras magar inte klarat av ersättning och de har blivit förstoppade av välling.

   Utöver detta – jag är enormt imponerad av dig Satu. Jag har tre barn med fyra år mellan varje och tycker det är tufft ibland och du har inte ens ett år mellan dina!!! Du är galen! Och cool! Och en fin förebild!

   Mvh Fia

 2. Maria

  Va roligt att det går så bra i skolan. Min äldsta tycker matte är svårt men vi kämpar på så går det ändå men han är inte den som ger sig iaf

  Kram till er

stats