My Baby Dolls

All day at the beach

Sommardagarna rullar på och jag har valt att bara få umgås med familj och vänner och sluta stressa över uppdatering här på bloggen.
Barnen har kommit i sängs sent på kvällarna och när dom lagt sig har det inte funnits energi i mig att fokusera på att skriva, även fast det finns i mitt huvud hela tiden, driven att skriva och berätta och prata av mig.

Andres har ju börjat jobba sen förra veckan så det är jag och min åtta nu tills att skolan börjar.
Vi är ute hela dagarna, badar, hänger på stranden eller poolen, är iväg på små utflykter eller bara tar dagen som den kommer. Umgås med familj, släkt och vänner.

Besökte en ”ny” strand med min kompis + kids, så vackert!
Strand, Klippor, sand, stenar, hav på båda sidorna, träd och bara lugnet vid havet.
Det blev över 6 timmar där, så mysigt. Men förstå packningen man ska ha med sig till stranden + all dricka, smörgåsar och snacks som går åt 😀


Den enda nackdelen här var att det var iiiiskallt i havet. Nästan så att man blev bedövad av den kalla vattnet, men det hindrade oss inte att bada 😉


Jag har läst att det finns mycket algblomning i vattnen nu, har ni märkt av det?
Ett sätt att testa om vattnet är badvänligt är att gå in i vattnet tills vattnet når knäna- om du inte ser dina fötter så ska du inte bada. Barn, som ofta får kallsupar och sväljer vatten när de badar och simmar löper större risk att bli sjuka.

Isabelle aka. bull-prinsessan kan käka bullar dagarna i ända.

Hon äter så otroligt dåligt nu på sistone. Men hon får i sig nånting iaf och det är huvudsaken- samt att hon dricker massor.
Hur äter era barn?


Vårat lilla gäng 🙂
Senare kom Andres och höll oss sällskap. 🙂

Homies- Nico & twinsen

Fråga mig inte vad Nico gör med brorsan Lucas …. 😀
En dag att minnas tillbaka till när mörkret faller och kylan infinner sig.
Tack Jopo + kids!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Fin strand. Var ni vid blåbärsudden? Följer din blogg och tycker ni verkar vara en underbar familj med underbara barn. ? Kramar till er alla

 2. Mariam

  Åh såg fint ut! Vad heter stranden? Var det krångligt att hitta dit? Söker verkligen en strand som inte är överbefolkad?så att jag kan hålla koll på mina barn samtidigt som jag är höggravid. Tacksam för svar.

 3. Jenny

  Min äldsta är super duktig, provar allt, äter sig mätt och inte speciellt intresserad av att små äta. Trodde liksom att jag knäckt det här men min yngsta är väldigt kräsen och äter absolut inget som har färg (förutom godis då) 🙂 Men dom säger ju att barn aldrig svälter sig själva så man får väl tro på det 🙂

 4. Hanna

  Vi är på Gotland i vårt sommarhus , vid stranden där vi bor är det alger , det är som gröt i vattnet . Jag törs inte låta barnen bada. Ha en fortsatt underbar sommar?

stats