My Baby Dolls

Tankar….

Kväll i vårt hus och alla barnen sover.

Jag har en massa tankar och funderingar som snurrar runt i mitt huvud och jag önskar bara att jag kunde släppa ner mina tankar och känslor här på bloggen, men det går inte. ?

Att skriva har alltid varit som terapi för mig, ett sätt att få tag i mina tankar och få lite perspektiv och få lätta på hjärtat.

När det blir för personligt så försöker jag skriva lite separat privat istället.

Nu tar det bara stopp.

Jag behöver fokusera på barnen nu, och på att jag faktiskt ska föda snart.❤️

Önskar bara att saker och ting såg annorlunda ut just nu.

Nog om det.

Här hemma mår barnen bättre. Vanessa och Danilo får vara hemma veckan ut med tanke på 48 h timmars regeln, resten sv barnen har klarat sig! *peppar peppar ta i trä* Nu hoppas jag på en fin helg med friska barn. ❤️

Tänk att min lilla bebis blir storasyster om några veckor??!

Som jag skrev på mitt instagram så svider det extra mycket för minstingen i familjen när det är dags att välkomna en ny älskad familjemedlem. Det känns som att jag lurar henne på något vis. Svårt att förklara.

Hon sjunger, klappar och pussar på magen varje dag, men vet hon? Vet hon att det snart kommer en liten syster till familjen?

Jag hoppas bara att hon ska veta att ingen kommer att ta hennes plats, fast hon inte kommer att vara minstingen längre. Hon och jag kommer alltid att ha något alldeles speciellt ??❤️

Imorgon tänkte jag bolla lite namn med er, BB väska och det här med vagn djungel, hoppas att ni kikar in ?

Kram!

XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Va skönt att barnen frisknat till?. Ja nu går de snabbt framöver – vilken spännande tid för hela familjen. Många fina bilder du delar med dig av. Spännande att se hur lilla Isabelle reagerar på lillasyster . Ha nu en trevlig helg❤

  2. Tessie - nybliven 3-barnsmamma

    Vad fina ni är! ♡

    Måste bara fråga hur ni gör när någon av er blir magsjuk. Hur gör du för att ingen annan ska bli sjuk, det är ju så smittsamt? Vi fick hem magsjuka för någon vecka sedan (och vi som precis fått en liten lillebror i familjen 🙁 ). Givetvis städade, tvättade och skurade jag allt jag fick tag på, sen höll jag och lillebror oss isolerade uppe på övervåningen för att inte bli sjuka, livrädd för hans skull som är så liten.

    1. Millie

      Tänk på att även torka saker som kranen, dörrhandtaget t ex som den sjuke kan ha rört vid! Byt handduk direkt och använd engångstandborste som inte står ihop med de andras.

  3. Ann

    Stackare om du har jobbiga saker som stör dig nu. Du behöver ju kärlek och extra omtanke nu.
    Hoppas allt löser sig!

stats