My Baby Dolls

En dag på slottet

Dags för en throwback thursday!

Denna gång till förra sommarens utflykt till Drottningholm.
Vi började med att besöka slottet. Idag är slottet Kungaparets permanenta bostad, och rummen i slottets södra del är reserverade för Kungaparet.
Dock är slottet och parken till största delen öppen för besökare året om.
Det var verkligen en mysig dag som jag kommer att bära med mig länge. Det är så vackert i hela området, älskar att strosa runt där.

Together is our favorite place to be ♡


Alltså titta på Isabelles (obefintliga) hår här! Minns inte att hon var typ flintis i somras, det har ju växt som bara den nu.

Vi gick in i slottet och deltog i i en guld/bildjakt i de olika salarna.


När vi var klarar gick vi till Drottningholms slottsparken för att gå runt och äta lite picknick.
Vakterna var superspännande tyckte barnen. Jonathan hade egen mobil med sig så han stod och filmade och fotade hur mycket som helst. Iakttog och sen berättade att han också skulle bli Kungens livvakt när han blir stor,


På väg att hitta en mysig picknick plats som slutade i kaos.
De där gässen var lite för närgågna och inte rädda alls. Dom skulle bara attckera och då hajade vi varför vi var dom enda som kom på den briljanta idén att slå oss ner just på denna gräsplätt……


Fiskmåsarna var också galna. Så vi packade snabbt ihop oss och flydde! Det blev en goodiebag av det goda vi hade med oss och vi åt medans vi strosade vidare.
Me & My Baby Dolls som värsta turisterna i vårt egen stad 😀
Olivia min solstråle.


Barnen lekte i labyrinterna 🙂


10 going on 20….. Föralltid min docka. Nukke.Hela stället var så storslaget och så mysigt att gå runt där och läsa om alla byggnader.

Vid träden trivdes dom som apor. Så häftiga klätterträd ju!

”Nicole får jag ta bild på dig?”
”Jag vill också!” sa dom i kör och tog plats framför kameran 😀 Linslusarna.

Hit vill jag gärna igen nästa sommar, om så bara för att få strosa runt.

Hur mår ni idag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Suzan

    Så otroligt fina bilder och en sån mysig utflykt. Får mig att längta efter sol och värme. ? (Ett annat bra tips på utflyktsmål till sommaren är Bergianska trädgården (om ni inte redan varit där). Det är mitt absoluta favoritställe att besöka under vår/sommar/höst, så rogivande att bara strosa omkring där och titta på allt vackert.) ♥️

      1. Suzan

        Den ligger ungefär vid Naturhistoriska Muséet, precis intill vattnet. Superfina promenadstigar omgiven av alla möjliga sorters vackra växter och blommor (när det är säsong). Helt gratis är det också, vilket ju aldrig är fel. ?♥️ Här kan du läsa mer; http://www.bergianska.se

  2. Elin

    Fanns det nått café eller dyl där? Eller är det eget som gäller? Har tänkt jag vill dit med familjen i sommar. Så vilket lämpligt inlägg ?

    1. Carro

      Det finns ett utanför, men dyrt som sjutton. Finns även en pressbyrån uppe vid vägen, för glass o lättare med deras ganska höga priser, jag som bor på öarna häråt skulle säga ha med er picknick! De där gräsytorna på bilden är stora och mycket gäss, men finns massa av andra ställen o ta en gräsplätt på. Eller bänk inne i labyrinterna. Spelar barnen Pokémon är det massa Pokémon o poke stopps i parken.
      Men rekommenderar medhavd mat/fika.

stats