Infinity | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Infinity

Fredag kväll och vi har precis tittat på säsongspremiären av Talang och ätit gott.
Isabelle och Celina somnade för länge sen men resten av ligan krigade på tills nu. Dom har ju ändå varit vakna sen strax efter 6….
Får mig att tänka på Celina som hotade mig idag,
När vi åker bil och är på väg hemåt te x efter 17- tiden så brukar jag säga att ingen får sova! Ni vet ju hur kvällarna blir då, sömnen vill bara inte komma och det slutar med att dom nattar mig.
Bara 5 minuter kan göra susen och så är det kört.
Ibland när jag märker att dom började bli sömniga så har jag gett min mobil för att dom ska hålla sig vakna, så nu använder dom det emot mig. Där fick jag. Jag brukar annars inte låna den, jag ber dom ta med sig böcker istället, men det är liksom i nödfall.
Så Celina sa det till mig idag när vi hade handlat: “Om jag inte får låna din mobil när vi åker hem ja, då tänker jag somna.” Och så försökte hon se hotfull ut.
Jag tittade på hennes hotfulla busiga min en stund och sen började jag asgarva och så började hon också skratta. Nice try little sisu pussi. Nice try.

Häromdagen var Puua och Mummu hemma hos oss. Ni vet ju hur det är, där Puua är, där är Bella. (han kallar henne så)

Hon är helt galen i Puua. Så fort jag ska kolla något med min mobil så säger hon Puua. Och så ska dem facetimea varenda dag. När min mobil ringer och det är min pappa som ringer, ja då är samtalet till Bella, inte till mig.


Nicole & Mummu spelar jämt schack.

Olivia min konstnärliga tjej 🙂

Mummu & Bebosha. (ett kärt barn har många namn)
Kraaaam!

Testade en ny fläta på Vanessa. den heter 8 fläta- eller infinity fläta. Jag trodde att den skulle vara svår, men den var lätt att göra faktiskt.

Skulle ni vilja att jag börjar göra tutorials på frisyrer?

Nu ska jag gå ner och plocka bort efter kvällens fest så det är fint när vi vaknar på morgonen. Hatar att börja plocka det första jag gör på mornarna.
Och woohooo- lördag imorgon! Vi har en del fix att göra men vi får se när vi tar det.

God natt allihopa. Sov gott.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Gärna tutorials på frisyrer! Älskar att bli inspirerad med nya flätor och uppsättningar. Gärna om vad ni använder för borstar, eventuell spray , osv. Såg att ni hade en bra förvaring för alla små gummisnoddar, vart har du hittat den? 🙂

Annons
stats