My Baby Dolls

Bööö

Maj gaad vad det öser ner. Jag sitter under ett takfönster nu och det smattrar ordentligt.
Lite mysigt ändå.
Jag är helt slut, men sitter och avslutar lite jobb vid datorn. Igår somnade jag redan vid 21- det händer a l d r i g.

Mitt i allt fix här på övervåningen tog vi en paus för promenad, att bara få andas lite.
Isabelle är som ett plåster på mig och släpper mig sällan ur sikte och om hon gör, så bara för korta stunder och alltid i närheten. Det är nog bara en utvecklingsfas hon går igenom och det är helt ok, vore kul ibland att få gå och kissa själv utan henne i knäet…. Jag försökte få saker gjort här uppe, men ho hängde bokstavligen på mina ben och när jag satte mig vid henne så tar hon tag i mig stenhårt och vill bara upp i famnen- sen är hon hur nöjd som helst- så hon har varit en del av mig nu, hon sitter på höften och jag gör det som ska göras.

Äntligen har hennes hår börjat växa också, haha 🙂

Hon är så rolig den här lilla tjejen- Imorse så vaknade hon som vanligt 5:45 (nä den delen var inte rolig) men hon ställer sig upp på sängen och snackar lite för sig själv, och när jag tittar på henne helt yrvaken och sömnig så säger hon: BÖÖÖ! och asgarvar. 😀

Ha en fortsatt fin kväll nu allihopa, tack för att ni fins.
Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Lilla hjärtat- sååå otroligt vacker hon är lilla Isabella ??? Du är superduktig på att fånga henne på bild i Alla härliga ögonblick och i hennes små upptäckter ???. Jag började skratta över hennes bööö p morgonkvisten ???. Nu passar jag på att önska dig och din mysiga familj en riktigt trevlig helg- för imon är de fredag igen,tjohoo ??????

stats