My Baby Dolls

God morgon?

[I samarbete med Twistshake]

God morgon, har ni sovit gott?
Jag insåg häromdagen att trots att Isabelle har börjat sova mycket bättre om nätterna så vaknar jag om ännu mer nu när fler barn har har smyga sig in hos mig.
Olivia, Kevin och Celina, dem tassar in alla tre under natten och så kivas dom om täcken och platser. Jag är lättväckt så jag vaknar när dom kommer in, klättrar upp och hittar en plats. Sen dröjer det inte länge innan de drar i täcken och knuffar varandra för mer plats. Jag offrar mig och sover på en yta där jag inte ens kan vända på mig, för jag vill bara att alla ska sova och vara tysta och inte väcka baby Belle. Igår sa jag att dom får sova i sina egna sängar (som dom har heeelt för sig själva) om dom ska tjafsa på natten, och hur viktigt det är för alla med en god natts sömn, men det gick visst inte in för där låg vi som packade sillar igen.

Igår fick jag hem nya tallrikar och en till click-matta från Twistshake- dom har sänkt sina priser på just dessa ganska så rejält.
Jag är helt såld på deras click-mats med tallrik, en sån life hack- underlättar så enormt mycket just nu.

Click mat + plate ord. 399 till 299 kr
Click mat mini från 249 till 199 kr
Vanliig tallrik och delad tallrik ord. 119 till nu 99 kr, samt skål från 109 till 89 kr

Och nu får ni dessutom hela 20 % rabatt på de nya priserna (!) när ni anger min kod mybabydolls i kassan- OCH 60 % rabatt på produkterna som är på utförsäljning. ♡
Kan tänka mig att produkterna går åt, så skynda fynda.

Ni hittar till hemsidan här- https://twistshake.com/


Sooom hon kämpar med att äta med gaffel/sked min lilla stjärna. Mest av tiden har hon den i handen och äter med andra handen, haha 🙂

Nä nu är det dags att kicka igång denna dag- men först- kaffe.
Ha en underbar dag allihopa och P.S Det är heeeeelg 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats