My Baby Dolls

Ännu en tripp till akuten.

Igår blev det en tripp till barnakuten igen efter att ha talat med vårdguiden.
Danilo har inte alls mått bättre, trots 4 dagar med antibiotika. han är bara trött, ont i huvudet och bara kräks. Sen började han klaga på ont i nacken (!) så sjukvårdsupplysningen bad oss åka in med honom direkt.

Läkaren undersökte honom och förklarade att man kan få väldigt väldigt ont i huvudet av ryggmärgsprovet och han kände att han är jättespänd i nacke och axlar och att det också var en biverkning. Han har inget feber vilket är positivt, så vi måste bara fortsätta att ge honom vätska och alvedon regelbundet och fortsätta med antibiotikan. Coca-cola skulle han dricka mycket av, för koffeinet är bra för honom just nu, ett varmt bad och massage kan också hjälpa och vila.

Jag höll på att gå totalt sönder igår.
Danilo låg i britsen och försökte få i sig en piggelin som han och alla syskonen fick av läkaren, läkaren satt bredvid och pratade med oss om tillståndet och han låg där, lyssnade och tårarna rullade nerför hans kinder samtidigt som han försökte svälja gråten och vara modig.
Jag kramade honom och sa att det är ingen fara, att han ska bli bra snart, allt kommer att bli bra. Han viskade att han är rädd, rädd om han ska dö. 🙁
Alltså. Älskade Danilo.
Utåt sett ska jag jämt vara glad och positiv, alltid- oavsett vad som går runt i mig- och jag sa till Danilo att han har inget att vara rädd för, vi kom till sjukhuset igen för att vi ska se till att han ska må bra och bli bättre.
I skrivande stund rullar tårarna ner, det är jättejobbigt att se sitt barn så sjuk att han tror att han ska dö. Det är jättetufft att stå bredvid, maktlös. Jag önskar att jag kunde ta hans ställe och att han bara ska få må bra och vara glad och positiv som han alltid är.
Han har bara rasat ner i vikt.

Igår efter sjukhuset sprang jag snabbt in i affären och köpte en massa glass och coca-cola, fruktsoppa och blåbärssoppa och annat som han kan tänkas få ner. Och hör och häpna- han har inte kräkts sen igår! Han ville själv ha en macka idag och så har fått äta glass och dricka mycket- woooohooo! Jag hoppas så innerligt att det vänder. NU.

Tack igen för all omtanke.
Han blev så glad när jag sa att ni är många som tänker och hejar på honom. ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Usch… Mina tårar rinner här för fullt när jag läser ikapp din blogg… Stackarn… Skönt att han är bättre nu ❤️❤️❤️

  2. Irina

    Stackars Danilo! Stora kramar till honom! Vad bra att vill äta igen, hoppas allt nu är bakom. Bara gråter när läser att han är så rädd. Hälsa honom och säg att han kommer bli frisk,han är stark och modig❤ kram till dig och dina fina barn

  3. Victoria Estelle

    Hej! Först och främst vill jag skicka en stor bamsekram till DIG – det är verkligen hemskt att se sina små hjärtan lida!
    Jag kände även att jag ville dela med mig utav vad jag själv upplevt av ryggmärgsprovet. Mådde så himla dåligt utav det, i ca 5 dagar tror jag att det var. Sen vände det. Det kommer att bli bättre. Jag åkte med in akut med min mamma. Och fick rådet att ligga ner och vila så mycket det går, dricka mycket och typ kaffe och cola. De sa också att det brukar vända runt den 5:e dagen så jag håller verkligen alla tummar jag har för att din son ska få må bättre nu.
    Du är en helt fantastisk mamma, fortsätt kämpa på. Snart blir det bättre.

    Stor kram till er <3 <3 <3

  4. Kicki

    Åh… Stackars Danilo! Fy vad oroligt och hemskt när det händer något sånt här. Stora bamsekramar från oss och skönt att det ser ut som att det vänder nu.
    /Kicki m. familj

  5. Cissi

    Om huvudvärken blir värre eller inte går över så kan det bero på att vätska fortsätter att läka ur stickhålet i ryggen. Det kan de lätt åtgärda och biverkningen ska försvinna snabbt! Då det läcker vätska så blir det en obalans, och då mår man inget bra alls. Detta hände min vän, då huvudvärken ej gick över på någon dag efter provet.

    Men det har dem förmodligen koll på och redan kollat/uteslutit på akuten. Hoppas han får bli helt bra snart ?

  6. Madelen

    Förstår ej hur de känns att höra att ens barn tror att han/hon ska dö. Tyvärr har jag varit med om att min son är helt säker på att jag ska dö. De var verkligen inte lätt, var dessutom 40 mil ifrån honom.

    Hoppas han kryar på sig snabbt och att ni slipper mer av detta.

  7. Minna

    Har tårar i mina ögon när läser.Finaste Danilo.Dödsångest.Måste vara hemskt för alla.Hoppas att det vänder nu.Styrkekramar❤

  8. Annelie

    Många krya på dej till din son! Hoppas det vänder snart.
    Kram till Er alla!?
    En som följt dej länge och beundrar dej för du verkar vara en otrolig närvarande mamma!

  9. Teuta

    Min son kräkte och hade ont i huvuden i över en vecka efter ett ryggmärgsprov . Fruktansvärt jobbigt är det men det går över . Krya på honom ❤️. Mycket bra blogg förresten!

  10. Patricia

    Men lilla hjärtat, vilken liten kämpe.
    All kärlek till er, hoppas han mår bättre för varje minut som går.
    Många styrke kramar från Västkusten

  11. Elina

    Kämpa på!!! Allt som han kan tänkas få i sig, spelar ingen roll om det är en påse chips. Ät det som går, helt enkelt. Actimel och Activia är bra också!

  12. Louise

    skönt att det går åt rätt håll i alla fall. Hoppas han nu blir frisk fort så att ni kan njuta resten av sommaren. Krya på honom nu.
    Kramar från Malmö.

  13. Maria

    Det kan ta tid att bli bra. Vila, se film, äta det som smakar och går ner? Kanske ligga ner vilar ryggen?men jag vet inte .Tänker på er Kramar

  14. Ullis

    Hej! Förstår precis din känsla när ens barn blir så sjuk, har som du varit med om det. Som du beskriver det så gör det ont igen själv ända in i kroppen! Jag vill ge dig en stor kram, och samma till D och önskar att han snart är frisk igen. Så klart blir de andra barnen också berörda av det hela…så en grupp kram till er alla ?

  15. Tina

    Hej igen!
    Nu tror jag med all säkerhet att det vänder till
    det rätta:) Låt honom äta det han gillar/är sugen på!
    Rädslan som han viskade till dej, (usch nu rinner tårarna), kan
    också ha gjort att han kräktes mm
    Många kramar till er!!

  16. Stina

    Fina fina pojke ?
    Skönt att det vänder nu.. Krya på dig Danilo ?

    Tack för att jag får följa er underbara familj ?

    Kram från mig..

  17. Marwa

    Älsklingen, vet hur de där känns har en aon snart 6 år där vi nu i 3 veckors tid haft daglig kontakt me läkare pågrund samma symtom som.din son. Mkt vätska och glass här med. ❤❤❤❤ krya på honom

  18. Melissa Vargavinter

    Stor styrkekram från en mamma till en annan! Massor av kärlek genom allt detta tuffa! ❤

  19. Susanna

    Måste bara fråga

    Va inte barnen vaccinerade???
    Man blir lite mörkrädd att barnen kan bli så dåliga trots vaccination ..
    Kram

  20. Zarah

    När jag födde mitt första barn så fick jag epiduralbedövning. En vanlig biverkning av det är spinalhuvudvärk. Och det åkte även jag på. Att det läcker ut vätska från ryggmärgen som gör att man får sådan obeskrivlig smärta i huvud, rygg och nacke. Man kan knappt röra sig alls. Yrsel och kräkningar hör också till. Jag kunde inte ens sitta upp eller kolla ner på mitt nyfödda barn när han låg hos mig. Eller ens vända ner huvudet för att kolla så han fick rätt grepp vid amning. För mig höll det i sig i ett par veckor innan det började klinga av.
    Av någon anledning hjälper koffein, därav colan till Danilo. Jag fick koffeintabletter, diklofenak och Alvedon utskrivet som jag skulle äta flera gånger om dagen i en månad innan det släppte helt.
    Går det inte över så kan läkarna laga hålet med en s.k bloodpatch. Att de då tar blod från en som de sedan fyller igen hålet med.

    Hoppas han blir piggare snart! ❤

  21. Susanna

    Åh nu rinner mina tårar… lilla pojken.. måste va hemskt att va så liten men ändå va rädd att han skall dö..
    och mammahjärtat går sönder
    Förstår dig till fullo…
    Ojoj va tufft ni har det
    Många många värmande stärkande kärlekskramar från mig

  22. Susanna

    Åh nu rinner mina tårar… lilla pojken.. måste va hemskt att va så liten men ändå va rädd att han skall dö..
    och mammahjärtat går sönder
    Förstår dig till fullo…
    Ojoj va tufft ni har det
    Många många värmande stärkande kärlekskramar från mig

  23. Suzan

    Älskade lilla Danilo! ♥️ Jag bara vet att det är nu allt kommer att vända och att du sakta men säkert kommer att bli frisk! Innan du vet ordet av är du på benen igen och stojar och leker med dina syskon. Du är så otroligt modig och stark, och snart kommer allt detta onda vara ett minne blott och du blir ditt vanliga pigga jag igen. ♥️ Tänker på er alla och skickar all positiv och stärkande energi jag kan uppbringa! Kärlek och kramar i massor från Suzan ♥️

stats