Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Vad är oddsen?

Jag har verkligen världens finaste, bästa och omtänksamma människor som kikar in här- TACK för att ni finns och orkar klicka er in här och läsa, att ni tar er tid att kommentera och trycker på hjärtat/gilla knappen. Vi uppskattar det massor, så… tack.

Vi tar dagarna som de kommer. Nu har det gått 6 dagar sedan Danilo blev sjuk.
Han har inte kräkts mera och ser piggare ut. Han är så trött och energilös, men det går mot rätt håll, han har ätit och druckit och det har inte kommit upp så nu gäller det att bygga upp honom igen, energin, styrkan och glädjen. han får fortfarande alvedon och har några dagar kvar på antibiotikan.

Idag fyller Puua år och Dano vill så gärna dit. Plötsligt blev han sugen på blåbärspaj så Mummu har bakat en blåbärspaj till honom.♡
Det måste ju vara kvitto på att vi är på rätt väg? 🙂

Syskonen badar i poolen, igår sprang några av barnen över till grannen och lekte där, idag hade vi besök av en vän och barnens kompis, men Dano orkar inte vara med. Han vill så gärna bada så han tar på sig badbyxor varje dag, men längre än så kommer han inte. Orkar tar liksom slut. Hjärtat. ♡

Min syster ringde nyss och sa att hon hade ett fästingbett som det nu blivit rött omkring, hon ringde också videosamtal men en läkare och fick antibiotika utskrivet mot borrelia. What are the odds?
Så skönt att hon inte känt av det ändå, att hon fått må bra och inte fått några men eller ont. ♡
Hade Dano haft det röda runt sin fästingbett så hade han sluppit ryggmärgsprovet.

En bild från syrrans landställe på mina 3 minsta prinsessor ♡♡♡


Och min Dano. ♡

Nu ligger Isabelle och sover, jag passar på att kika på mejl och ordna med lunch och antibiotikan till Danilo.

Hur mår ni? Såg ni min live igår på instagram? SÅ OVANT. Jag är lite blyg av mig och ogillar att se mig själv och speciellt höra min egen röst 😀 Eller blyg och blyg, jag kan prata med vem som helst, jag är öppen och får lätt kontakt med männsikor och så, men nu satt jag ju och pratade för mig själv, typ, haha 😀 Fast Vanessa min side-kick var med 😉 och ni är som sagt några stycken som trillade in och ja… kanske lite osäker och ovan vid att köra live.

Kram!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Flisan

  Hej fina ni!
  Hörde ett tips om att smörja benen med kokosolja för att slippa fästingar. Vet inte alls om det funkar men fästingarna gillar tydligen inte doften på de.

  Tack för en mysig blogg ❤

 2. Martina

  Så han hade ett fästingbett men inte rött? Jag hade nog trott att halv ansiktsförlamning och fästingbett hade gjort att han slapp ryggmärgsprov.

 3. Mamman

  Jag missade live av dig, men det skulle vara intressant att se dig. Det känns som om man skulle känna människor när man följt deras bloggar en längre tid. Jag tycker om när du skriver om svårigheter också. Livet blir rikare när även djupare funderingar får ta plats. Jag förstår att du väljer vad du lämnar ut i bloggen, men jag tycker att det är intressant när du delar med dig bitar av ditt innersta. Jag ber för din son just nu.

 4. anne

  Kram till dig. Och en extra kram till dano

  Ett friskhetstecken är när dom börjar sukta efter en viss mat rätt. .

  Det blir bra ska du se.♥

 5. Sofie

  Det är lika dant för alla dem första gångerna 😉 För det är ju som du säger, att det känns som att man sitter och pratar för sig själv xD Men men, jupp, så är det för alla youtubers osv 😘 Älskade din live i alla fall !! 😃😃 Såå kul att få se er i “verkligheten” och inte bara på still-bild! 😍😍😍😍😍😍

stats