My Baby Dolls

Inbillar jag mig bara?

Tisdag och dagen har bara gått halvvägs och jag är redan redo att lägga mig och sova. 😀
Olivia ville stanna hemma idag också så hon fick följa med oss till tandläkaren. Andres skulle operera sin tand så vi åkte med som stöd 😀 hade lite väntetid medans dom opererade så vi gick till centrum och handlade lite.
Faktiskt blev det bara shopping till mig- vilket aldrig händer, men nu behövde jag lite tights och tröjor.

Barnen är hemma från skolan nu och jag behöver lite kaffe för att orka hålla igång resten av dagen också.
Men på riktigt- hjälper kaffe er att bli piggare?
Jag kan dricka en kopp kaffe och somna på sekunden efter. Så jag inbillar mig nog bara, eller så är det önsketänkande att kaffe gör mig piggare. Blir ni pigga av kaffe?
Jag längtar efter att få dricka en iskall powerking- men det får man inte dricka när man är gravid eller ammar så det lär nog dröja innan jag får uppleva det 😀

Danilo & Jonathan kommer hem och lämnar sina väskor, berättar snabbt om dagen, tar en frukt och drar ut till skogen och kojan som dom byggde tillsammans med Puua.

IMG_2548
IMG_2555
Idag hade det hänt en olycka i skolan då en pojke ramlade från en lekställning. Ambulans var snabbt på plats och barnen var skärrade när de kom hem och berättade. 🙁 Hoppas att det gick bra ändå för pojken.

Måste också visa er några nya mössor som jag köpte till barnen som dom kan ha nu i höst.
Har ni märkt att det blivit lite höstligare väder nu? Det är en fröjd för mig att öppna balkongsdörren på mornarna och det faktiskt kommer in lite skön luft! Dagarna är fortfarande helt okej varma, men visst märker man att hösten står och knackar på?

Titta sån söt mössa till Celina ♡
mössa med öron
Andres tycker att jag är så fånig som köper mössor med ”åsne-öron” (???!Haha!) men det är ju så gulligt med såna detaljer till de små 😀

mössor

Jag är lite extra svag för söta höst och vårmössor just de årstiderna finns så mycket fint.

Jaja, men nu- kaffe! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elina

    Dricker inte kaffe själv men min mamma brukar ta en kopp på kvällen – sover som en stock ändå. Men hon måste ha en på morgonen också för att kunna vakna. Antar att kroppen lär sig dygnets rytm ihop med kaffe.

  2. mikaela

    Piggare blir jag inte av kaffe men om jag inte dricker får jag huvudvärk. Kan också dricka en stor mugg strax innan jag kryper isäng och somna genast. Dock vet jag några som inte kan dricka alls på kvällen annars är de vakna halva natten. Tycks vara väldigt individuellt det där (som det mesta)

stats