Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Michelle är kvällens bloggtips!

God kväll alla fina läsare, hur mår ni?

Vi har precis tittat klart på Idol och nu har jag lagt alla barnen. Våra barn älskar att titta på Idol men att dom lägger sig vid 21- tiden (då somnar dom vid 21:30 ca) går inte alls när det är vardag- så vi spelar in avsnitten och tittar på det tillsammans dagen efter i rimligare tid 😉

Men nu ligger dom i sina sängar efter att ha pussat mig och magen, och jag passar på att ha lite egentid i lugn och ro vid datorn.

Jag tänkte sitta och skriva massor här i bloggen och komma ikapp med min to-do-lista 🙂
Men först tänkte jag faktiskt bjuda på ett bloggtips!

michelle i
Denna fina tjej heter Michelle och hon, precis som jag- bloggar som toppbloggare här på vimedbarn.se ! ♡

Michelle bor i en superfin lägenhet i Södertälje med sin pojkvän, lilla hunden Maggie och supersöta dottern, Hailey som föddes i maj i år.
I Michelles blogg får ni läsa om hennes vardag, funderingar och även få en massa tips och inspiration och just nu är det planerande kring Haileys namngivningsceremoni, vilket jag tycker att jättekul då vi också snart har det framför oss 🙂

Toppbloggare Michelle

Kika gärna in hos Michelle och hälsa från mig 🙂
Ni hittar hennes blogg HÄR- https://michelleiderborn.vimedbarn.se/

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats