Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

2 dagar i rad

Ok nu är vi händelser i förväg. Jag inbillar mig att det är varmare ute än vad det är och så slutar det med att jag fryser för jag lämnat jackan hemma 🙈 Vilket är ganska dumt för jag är jämt frusen av mig.🤦🏼‍♀️

Men solen har varit framme och det har varit ca. 12-13 grader denna helg- men så fort solen försvinner bakom molnen (nästan hela tiden) så blir det superkallt.

Vi lät inte det hindra oss, vi packade med oss mackor och drog ut på picknick idag.

Många undrar hur jag orkar vara ute med barnen såhär, och själv- men det är faktiskt så att det (oftast) är mycket enklare att vara ute med alla än hemma. Hemma blir det mer tjaffs för småsaker och dom går varandra på nerverna. Idag hade vi en bra dag, vi var ute i 6 timmar i sträck.

Jag längtar tills solen och värmen kommer på rikitigt- jag är en riktig soldyrkare och älskar att vara ute i solen. Barnen med!

Igår var vi också på promenad. Isabelle hade sagt till Puua igen att hon minsann fyller år (hon fyller år typ 3-4 gånger i veckan…) för att Puua ska komma mef munkar. Så igår hade Puua varit och lämnat en påse munkar som vi tog med oss ut.🥰

Jonathan hittade visst en mammut horn😅

Sommar och glass hör ihop! (Ser ni att jag går händelser i förväg)🤣❤️

Nu sover min lilla virvelvind och vi har tagit fram lördagsgottis och tittar på TV.

Hoppas att ni mår bra 💖

Stay safe 🙏🏼

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats