My Baby Dolls

Kalasfix

Phew!

Dagen har verkligen gått i ett och nu för första gången sitter jag ner, och klockan är ändå 21:30!

Efter hämtning åkte vi och handlade allt kalasfix inför imorgon, åt middag och satte igång med att baka bullar och göra cupcakes. De 4 större barnen plingades ut av Nicoles klasskompisar, som sen kom hem till oss för lite lek. Kul!

Hjälpsamma barn hjälpte till så det tog lite extra lång tid att bli klar. Helst vill jag höra allt själv och bli klar av bara farten, göra flera saker samtidigt- men jag tycker att det är kul att barnen vill hjälpa till och lära sig. Det är viktigt. Är bara lite orolig över mina cupcakes, moussen på såg inte så… pigg ut 😀 (mitt eget fel!) Nu står dom i kylen tills imorgon, sen får vi se. Olivias bullar såg också lite lustiga ut, Vanessa tyckte att det såg ut som figurer såsom en krokodil, enhörning och en snigel! 😀 Gulle! Och så brände jag en plåt också, men det hör liksom till… 😉 Hade faktiskt helt glömt bort att det fanns en plåt till. Andres gillar dessutom när bullarna är extra brända, haha…

Jag tog (naturligtvis) bilder också, men dom ligger i kameran så jag får bjuda på det imorgon när småttingarna sover. Jag hade ju tänk att då är vi klara med allt och att jag har tid över att blogga 😉 Lets see about that.

Roligt att ni skickat in lite frågor! Älskar att skriva om sådant som ni tycker är kul stt läsa, speciellt när man har lite bloggtorka ibland och allt blir lite enformigt.

Fredag kväll, och vi kör på nyttigare fredagsmys- vindruvor och jordgubbar! Mums! 

Ha en fortsatt fin kväll :-*

Bjuder på en bild från i höstas som jag hittade när jag raderade bilder från mobilen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats