Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

… 11 nätter före jul ♪ ♩ ♫

xmas girls

Jag tog så söta bilder på Celina & Olivia häromdagen, sen när jag överförde dom till datorn märkte jag att ljuset blev helt fel… 🙁 Suck. Det är svårt att få till bilder utan det fina dagsljuset som lyser med sin frånvaro.
Skönt att vi har lite snö iaf som ljusnar upp lite. Men det hjälper ju inte bilder man tar inomhus 🙂

olivia och celina gonzalez
Jag tycker om de juliga pyjamisar som jag beställde från Wish, Lite finfula, haha…julJOULU
Busungarna ♡

busungar
“Jultomten jag har varit så snäll i år…”
celina g xmas
Ha! Busigare unge får man leta efter 😉

Idag är det Luciadagen. 11 nätter före jul. När vi vaknade så tittade vi på Lucia på TV så fint och jag kan inte sluta tänka på min egna barndom vid såna här juliga högtider. Ett år var jag Jordbros Lucia med riktiga ljus på huvudet och sjöng. Häst och vagn åkte vi också och åkte runt omkring och sjöng. Kommer ihåg att min mamma gick alltid ut med oss för att se på när Lucia åkte förbi i flaket med häst och alla tärnor.

Danilo och Jonathan ska lussa för oss föräldrar och familjer på eftermiddan och dom var så glada. Jag ska ladda på med näsdukar, jag grinar jämt vid sånt här.
Senare idag ska vi ha en alldeles egen luciatåg här hemma 🙂

IMG_4614

Ha en fin Lucia dag hörni ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats