My Baby Dolls

♣ Satu Svarar ♣

Tänkte börja med svar på era frågor. Kom fram till att det är nog bäst att jag svarar i ett separat inlägg, annars är det väl lätt hänt att man missar sitt svar (inte kommer ihåg vart man kommenterat osv?)
Ni som lämnar bloggadresser så går jag naturligtvis in hos er och kikar och svarar samtidigt, som alltid 🙂
För er som vill vara anonyma eller som inte har någon bloggadress så fortsätter jag svara såhär. Om jag dröjer för länge med svaren, så är det bara att fråga igen, så sätter jag mer fart!  Och samma sak, om jag missar någons fråga, så fråga gärna igen, för ibland hänger inte hjärnan med riktigt…
 
 
Skickar några mass-svar till er först:
 
* Nope, jag har ingen Instagram.
Tycker ni att den är bra/dålig?
Jag har facebook, men t om där tycker jag att jag inte har så mkt att komma med.
 
* Några undrar över min bakgrund, vad vill ni veta?
 
 
Anonym Om: Huddinge sjukhus & Föräldramöte

Hej så ha n har förkylningsastma stackarn vajobbigt fö homom. Leo har oxå det o vi fick åka in i fredags han vaknade mitt i natten lät jätte tät o rosslig fick va där hela dagen så han fock andas medicin på sjukhuset. har ni behöft ¨ka in någon gång? va har ni för mediciner åt honom?
SVAR: Ja, det är jätte jobbigt. Både Danilo och Jonathan har det och då får dom inhalera något som heter Airomir.
Vi har behövt åka in med Danilo förut, inann vi hade några mediciner, där konstaterades det, men tack och lov så hjälper inhalatorn jätte bra! Hur mår din Leo?
 
Malin – Mamma till Isabel… Om:
Vad kostade setet? =)
SVAR: Vad kan det ha vart… ca 300 kr (?)
 
Helena H Om: Jonathans rum

Blev ju jättemysigt med sängarna! 🙂
Angående byrån, om de delar den, kan den inte stå i hallen då, så den inte tar plats från hans rum….?
SVAR: Finns ingen plats för den i hallen, men jag hittade ett bra sätt att möblera i hans rum ändå 😉
Hittade inte frågan där du frågade hur vi trivdes här, men jag svarar ändå! =)
 
Vi trivs jätte bra här! Jag älskar att det är så nära till förskolan och skolan, så man slipper stressa sig över det vid hämtning/läming. Nu ser man ju gården från vårt fönster, så det är en trygghet, speciellt också då jag saknar körkort och tar hand om lämning och hämtning själv. Gillar området, det ligger avsides, men ändå nära till allt- köpcentra & natur, samt familj och vänner. Lägenhetens planlösning är perfekt för oss. Du har rätt, jag gillar inte alls vardagsrummets fondtapet, så det vill jag ändra 😉 Hihi 🙂
Men drömmen är ju fortfarande att bo i hus, där man har egen uteplats att leka på och grilla. Det ”rätta” tillfället eller huset har inte dykt upp ännu, men vi har inte bråttom 🙂
 
*********************************************************************************************************************
Och slutligen vill jag tacka er alla för alla råd och tips ang saker och ting jag funderar här på bloggen.
Jätte kul att ni tar er tid att svara på mina inlägg, det gör bloggandet så mycket roligare.
Jag uppskattar verkligen det.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. viktoria

  Det var jag som mailade dig förrut om du minns det?

  Leo mår bättre idag, det är så läsikgt när man hör hur det rosslar o är så ansträngt med andningen:( han fick andas in Ventolin & Adrenalin + någonting mera. Vi har både Flutide & Aromir hemma som vi ger honom.
  Hur går det med bebis för dig? Du har inte kännt något mer SD o värk eller något?
  Jag hade som svag mensvärk i v 26 o sammadragningar så fick åka in o kolla det på förlossningen hade SD hela tiden där men allt såg bra ut tappen va som den skulle:) så skönt de fick ligga kvar där till dagen efter hem igen:) Fick en bricanyl så de lugnade sig. Tur det!
  Har du oxå fått det någon gång kanske?
  Hur känns det att ha alla barnen kommer gå på dagis nu? När hade du tänkt att grabbarna skulle ha börjat om dom inte skulle ha börjat nu?
  kram

 2. viktoria

  Det var jag som mailade dig förrut om du minns det?

  Leo mår bättre idag, det är så läsikgt när man hör hur det rosslar o är så ansträngt med andningen:( han fick andas in Ventolin & Adrenalin + någonting mera. Vi har både Flutide & Aromir hemma som vi ger honom.
  Hur går det med bebis för dig? Du har inte kännt något mer SD o värk eller något?
  Jag hade som svag mensvärk i v 26 o sammadragningar så fick åka in o kolla det på förlossningen hade SD hela tiden där men allt såg bra ut tappen va som den skulle:) så skönt de fick ligga kvar där till dagen efter hem igen:) Fick en bricanyl så de lugnade sig. Tur det!
  Har du oxå fått det någon gång kanske?
  Hur känns det att ha alla barnen kommer gå på dagis nu? När hade du tänkt att grabbarna skulle ha börjat om dom inte skulle ha börjat nu?
  kram

stats