My Baby Dolls

You are a fan ♔

Jag förstår inte vitsen med att gå in på någons blogg och leta efter fel och brister och sen tänka och tycka att det är OK att skriva nån okunnig, dum kommentar till människan som driver bloggen. Stör min blogg dig- läs inte. Stör min instagram dig- avfölj mig.
Ni hör ju att det är andra saker som ska rensas än mina skåp och rum. 😉

Visst har vi yttrande frihet men måste vi säga allt vi tycker och tänker? Och vad är syftet med det? När vi lägger ut diverse åsikter om andra människors handlande och inte nöjer oss med att berätta att det är fel- utan även måste hävda sig med kränkande ord så är det så in i helsinki fel. Det är inte häftigt att säga allt man tycker och tänker utan minsta eftertanke på hur andra drabbas. Oftast saknas det en hel del kunskap och då bör man hålla tyst.

Dessa fega människor som sitter bakom sina skärmar och skriver och försöker få andra må dåligt.FullSizeRender

Lev ditt liv istället, sprid kärlek och positivitet så mår du nog bättre utav det också. ❤

Kärlek till er, mina läsare- ni är bäst.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie Holst

  Vet precis hur du menar! Så jäkla ledsamt att det är såhär det ser ut 2015, för mina barns skull så hoppas jag att det bättrar sig! Du är grym! ❤️

 2. Celia

  Visst är det väl märkligt att folk måste bete sig ohövligt?! Om jag inte gillar någon eller något så väljer jag att gå därifrån för jag kommer inte få något ut av det. Det verkar som att folk tror att de kommer må bättre om de först säger något otrevligt eller beter sig illa. Jag tillhör en av de som har rensat i röran…. av vänner och omgivning, och jag mår så mycket bättre utan allt negativt som drar ner en. Numera låter jag allt som kommer…. för det gör det, oftast på omvägar i form av skitsnack, bara passera. Jag orkar inte lägga energi på det. Jag har ett uttryck som jag använder mig av; ”Om du inte gillar något hos mig – skriv det på en lista, vik den ett par gånger och stoppa sen upp den nånstans där solen inte skiner”
  Det är ju lite svårare när man har en blogg eftersom det som i vanliga fall hade blivit skitsnack nu är väldigt lätt att kasta rakt i ansiktet på någon, eftersom idioten som håller på med det inte ens behöver ta ansvar för sitt beteende. För jag kan tänka mig att det är de fegaste av de fega som utnyttjar en sådan chans. Jag förstår de som har blogg utan möjlighet att kommentera. Bara för att man öppnar upp en del av sitt liv och bjuder in andra i det så blir man inte skyldig att ta emot skit.
  Tycker du är helt fantastisk och jag förstår inte vad folk hittar att klaga på, men troligtvis sitter de hemma och är bittra över sina egna tråkiga liv, som inte kommer bli bättre med den inställning de har. Lägg inte din energi på dem, det är de inte värda.
  Kram Celia

 3. Hanna

  Vi får ju heller inte glömma bort att Satu har en otroligt stor hjälp av sina föräldrar. Det måste ju vara guld värt att få denna enorma hjälp. En pappa som kommer och leker med barnen flera ggr i veckan och tar med de på äventyr. Har själv 5 barn varav den äldsta är 13 år. Vi har inte fått hjälp en enda gång på 13 år. Känns ganska ledssamt. Min mamma har sin egen teori att ” har man skaffat sig barn skall man ta hand om dem själv ” och inte lämna bort de. Kram

 4. Caroline

  Kärlek föder kärlek och hat föder hat.
  Finns alltid någon/några som vill trycka ner. De mår så dåligt själva att så fort de trycker ned någon så inbillar de sig att de mår bättre för stunden. Ledsamt.
  Ju mer kärlek man ger, ju mer kärlek får man tillbaks <3

  Satu, du är en helt underbar mamma som kämpar och sliter varje dag. Inte många hade orkat att ha 7 barn och allt som ska funka däremellan. Du är helt fantastisk! Inget stoppar dig 🙂

  Kram!

 5. Tania

  Hej! Tråkigt att det är folk som skriver spydigheter!
  Hopppas du inte låter det bekomma dig även fast det säkert är lättare sagt än gjort. Jag hittade till din blog när jag var höggravid med mitt andra barn och läser den dagligen sedan dess. Jag skrev till dig då också, om att du inspirerat mig till att bilda (stor) familj, jag som skulle satsa på min kirurgkarriär istället… (!) jag har 3 år kvar av min specilstutbildning, jag jobbar många långa timmar men läser din blogg ändå och inspireras oerhört av den!! Ville bara skriva det, det bra sakerna måste också komma fram, hoppas du inser hur bra du gör det!! Mvh Tania, läkare och mamma

 6. natta

  så sann text!, skit i människorna som bara vill eller försöker trycka ner dig, din blogg är seriöst den bästa jag läser, ÄLSKAR verkligen den. =D

 7. 8 barnsmamman

  Jag vet inte vad det är som har gjort att du skrivit det här inlägget men jag kan bara hålla med dig. Jag har läst alltför många fula kommentarer och speciellt på svenska bloggar.Jag blir alltid väldigt illa till mods då jag ser hur elakt vuxna människor beter dig bakom sina skärmar. Hur ska vi kunna lära barnen folkvett och att visa respekt inför andra människor då vuxna beter sig så här. I svenskfinland är det inte så vanligt ännu men alla trender kommer hit lite senare så nog kommer vi att möta samma oförskämdhet småningom.

 8. Nicole

  Tråkig med folk som tror sig och vet bäst om allt, som inte har en aning om ens liv o situation men kan hela tiden kommentera o påpeka allas andra sätt.
  Som måste spy ur sig saker på ett otrevligt o kränkande sätt.
  Så jävla typiskt tjejer,många tjejer älskar att försöka trycka ner andra tydligen.
  Usch va lågt!
  Ta absolut inte åt dig vännen, fast ja tyvärr inte känner dig så verkar du helt otroligt underbar!:)

 9. mia

  Hur kan någon ens fundera på att kommentera något elakt? Du har underbara barn och en väldigt inspirerande och mysig blogg. Bara fortsätt sprid glädje vidare, det finns många av oss läsare som uppskattar dig 🙂

 10. Jenny

  Håller med! Man väljer om man vill läsa, låt bli om det stör dig. Sprid positivitet istället!
  Jag älskar att läsa din blogg av flera orsaker men måste i alla fall kommentera en sak: älskar dina bilder! Önskar jag kunde fotografera så fint! Ska öva och öva och bli bättre! 🙂

stats