My Baby Dolls

Watch, and be amazed

Imorse kom Mummu & Puua hit och vi åkte tillsammans till Farsta Centrum för att köpa nya sandaler till tjejerna. (eftersom jag råkat torktumla ena Bessas sandal, så den krympte..)
Vi köpte jätte häftiga sandaler till dem båda, såna som blinkar när man går! Nicole var riktigt nöjd och ville springa och titta när dem blinkar hela tiden!

Ja taas paita ja perse…

Pua matar tjejerna med jordgubbar

Och nu orsaken till Rubriken.
VEM SITTER I DEN STORA POOLEN OM INTE VÅR DOCKA!!!
Ja, alltså efter att vi vart i Farsta och handlat det sista vi behöver för resan och ätit lunch, åkte vi till Mummu och Pua för att bada och äta vattenmelon. Det har varit en så varm dag att vi alla doppade oss i poolen. Nicole satt och badade i den lilla poolen bredvid, där har hon inga problem att sitta. Helt plötsligt började hon klättra över till den stora, ch ”PLOMS” så var hon i, som om hon aldrig varit rädd att bada där! Och hon ville knappt upp när vi andra hade gått upp…. Även Danilo & Jonathan badade, dom trivdes och njöt! 

Danilo med Pua efter sitt bad…

Brudarna har bytt ner sig, från moppen hos Seppo till en traktor…

När vi sen satt där på altanen, solen sken, vi åt glass och hade det bra så tänkte jag- Det är just såna här dagar man kommer att minnas tillbaka till när det är kallt och jävligt på vintern. Barnen har jätte roligt, dem går nakna/med bara blöjan och bara ”är”. Jag njuter av varje stund med min familj, NI ÄR BÄST!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats