My Baby Dolls

Vill man inte ge dem hela världen?

//Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart //

Visst har ni väl hört talas om Matsmart?
De kom med den enkla iden att köpa in varor som annars skulle kastas- ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben och på det viset minska matsvinnet och därmed också till en bättre miljö.

Jag fick såå mycket för pengarna! Vi hämtade ut paketvis med varor med allt möjligt i.

Jag beställde massvis med pasta i alla möjliga slags former (det går åt mycket pasta hemma) flingor, gröt, smoothies till Isabelle, våfflor och massor av dricka och godsaker till Kevin och Celinas kalas. 🙂

En sak vill jag bara påpeka- bäst före datumet är producentens garanti att varan håller samma kvalité som vid förpacknings tillfälle. Det betyder inte att maten blir otjänlig efter det. (Till skillnad mot sista förbrukningsdag) Faktum är att maten kan vara helt perfekt i många månader, ja t om år efter att bäst-före datumet har passerat.
Men du får 20-90 % rabatt och minskar matsvinnet. Hur bra som helst om du frågar mig.

Kika in hos Matsmart.se och se efter om det är något som skulle passa er. ♡

Ah så var det kväll i vårt hus. Kevin är så så så nöjd! Han är den mest lättsamma, snälla och tacksamma person jag känner. Så genom go och snäll. Sättet han visar sin tacksamhet är ovärdelig, över varenda sak han fick. Jag var lite ledsen att ett paket som jag hade beställt inte hann komma, fast jag beställde det 9 dagar sen. 🙁
Ändå, han sken upp och tackade hela tiden. Älskade gobulle Wiiwi. (minns ni att han kallas för Wiiwi?)

Vi åt på McDonalds idag som lovat och nu somnade han med Jonathan. Han föredrar att gå och lägga sig i någon av storebrödernas säng på kvällen, jag tycker att det är hur gulligt som helst, och oftast vill grabbarna själva att han kommer och frågar vem av dom han ska sova hos.
Danilo & Jonathan har vart i luren på varandra lite väl mycket nu under senaste tiden så även vid läggdags har jag fått sära dom åt, det funkar inte att ha dom ensamma i samma rum det slutar bara alltid med att nån ropar på mig som om livet hängde på det och berättar hur den andre retas…. och då blir han arg och rabblar upp en lista på vad brorsan gjorde först och då börjar den andra grina för att den ena ljuger osv osv. Så…. Suck.

Vid läggdags sa jag till Kevin att på lördag ska vi ha kalas för honom och Celina. Vi har bjudit hit släkten och han blev så glad. Kramade mig hårt ”Tack mamma, tack.” ♡ Vill man inte ge dom hela världen då?

Nej nu blir det lite filmdags för mig och Andres, vi startar alltid upp med Robinson.

Älskade Wiiwi, det var inte länge sen du var den här lilla gobullen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Patricia

    Söta killen! Grattis i efterskott❤
    Såg er på Next i helgen, tänkte gå fram och berömma dig för era fina och väluppfostrade barn – men blev för blyg😂
    Kram

stats