My Baby Dolls

Vi i Familjen Annorlunda

Celina Gonzalez (11)Bytte sängkläder i vårt rum och såklart skulle Celina dit och hoppa och skutta.

Det kommer vågor som är ”inne” som inrednings detaljer i barnrum lite titt som tätt- några går över ganska fort och några stannar kvar lite längre. Just nu är b la. söta enhörningar poppis. Jag har väl inte följt några trender slaviskt, jag köper det jag tycker är fint, vare sig det är inne eller inte. Men jag tänkte på det är jag städade Vanessas rum och såg den här mjukis enhörningen. Hahaha, den är allt annat är jättesöt, men gullig är den 😀


Ser ut som att den har fått nån slags tuppjuck eller nåt 😀 Den är så ful att den blir lite söt ändå.

Celina Gonzalez (16)Celina tyckte om den iaf.

Kommer ni ihåg när jag skrev att hon ramlade från soffan och slog kinden på vardagsrumsbordet? Det blev världens blåmärke där som tog lång tid på att försvinna. Så för några veckor sen pratade vi om den, för det finns en blå streck kvar och märkte att den försvinner ju inte? Dessutom så går den inåt när hon ler.

Någon som jobbar inom vården som kan veta vad det beror på? Har muskeln gått sönder eller vadå? Kommer hon alltid ha det så? Allt jag får höra är att jag ska avvakta, att det ändå inte finns något att göra åt.

Celina Gonzalez (23)
DSC00951Celina Gonzalez (29)Celina Gonzalez (34)Celina Gonzalez (33)

Jahop, hur som helst.
Jonathan är hemma idag efter 48 timmars regeln och jag är mer än säker att det inte handlade om magsjuka.
Men bättre att vara på den säkra sidan. Bara några timmar kvar till 48 timmarna 🙂 Han är lite rastlös eftersom han inte fått gå ut, men imorn ska han tillbaka till skolan.
Nu bygger han med lego, Celina ligger och sover och Kevin slocknade på soffan precis.

Jag planerar inför rumsbytet här igen 😀 Vem ska ha vilka möbler och hur ska jag möblera? I helgen sätter vi igång och renoverar två av rummen, ska bli sååå skoj! 😀

Förresten-
Familjen Annorlunda har satts igång på TV nu, någon som brukar titta på den?
När dom letade familjer till programmet så ringde dom till mig och ville ha med oss där. Dom hade hittat min blogg och tyckte att vi skulle passa jätte bra.
Jag blev helt pirrig i magen och började fundera på för och nackdelar. Pratade länge med Mirka som varit med i tidigare säsonger för att få lite inblick och råd och tips, funderade och tänkte. Jag tänkte att det hade varit en kul grej till en början. Jag som aldrig vågar mig in på något nytt!
Dom ringde och frågade hur tankegången är och ville komma och hälsa på.
Men det är en tight tidsschema under inspelningstiden och vi hade inte fått styra våra helger.
Andres var tveksam först men sen beslutade vi att hoppa över det och tacka nej.
Tänk om vi hade vart med?
Kul att ha haft den möjligheten ändå 🙂

Nähe, nu måste jag ta en kopp kaffe till, vika tvätt och hämta hem resten av järngänget från skolan.
Hur mår ni idag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fru Blomma

  Jag såg den serien tidigare, men det är länge sedan nu. Jag tycker det var ett bra program. Jag kan inte låta bli att bli lite ledsen när jag hörde att Mirka hade skiljt sig. Men sånt är livet.

 2. Isabel

  Ja, det hade varit jättekul att se er i rutan. Men jag förstår att ni tackade nej. Det hade jag också gjort om jag fått frågan. På ett sätt är det bra att storfamiljer får ta plats och visa att de kanske inte är så annorlunda samtidigt som jag alltid tycker att det visas lite väl mycket kaos. Jag tycker inte att man får en jättepositiv bild av storfamiljer från familjen annorlunda utan det känns mest som att det bekräftar fördomar osv som finns. Men det är ju ett underhållningsprogram så man kanske inte ska förvänta sig annat heller?

 3. malin

  min yngsta son ramlade och slog pannan i en bräda som väldigt liten, när han grimaserar ser man än vecket i pannan, fick förklarat att det är en mjukdelsskada och såna läker oftast inte så bra… jag har själv en grop i mitt smalben efter att jag blev sparkad en gång i tonåren.

 4. A

  Åh ni skulle tackat ja! Hade varit såååå himla kul att följa er! 😀 Skulle vara superkul med lite videos här eller på Instagram också, tänkt på det länge och tror det hade varit uppskattat bland många. Massa kramar

 5. Sandra

  Åh hade varit så kul om ni varit med!! Att få se er mer av er fina familj hade verkligen varit spännande. Men kan samtidigt förstå att ni valde att tacka nej den här gången. Att vara med i tv kan nog vara ganska speciellt och det ska nog kännas helt rätt om man ska göra det. Kram

 6. Jennifer

  Hade hoppats så mycket på att ni skulle vara med i programmet. Skulle vara så roligt att få se er familj ”live” utöver bilder och text. 😊

 7. Ida

  Hej! Jag tittar ofta på familjen annorlunda och det hade varit jättekul att få se er där. Synd att ni tackade nej. Jag trodde nästan att ni skulle vara med, eftersom jag kommer ihåg att du skrev att du hade något att rådfråga mirka om plus att det blivit väldigt glest bland inläggen under helgerna här på bloggen…

 8. Monica

  Rent allmänt brukar jag råda till att anmäla till försäkringsbolaget, om man har en barnförsäkring. En skada i ansiktet kan kännas tuff när barnet blir äldre. Dokumentera och skicka in bilder med anmälan. Om det blir bestående saker som syns, kan man härleda till skadan och när den uppstod. Även om ev tänder har kunnat skadas vid tillfället.

stats