My Baby Dolls

Vecka 36!

Välkommen vecka 36!

Visserligen 35+0 men ni vet ju hur det funkar ?

Ca. 2 veckor kvar till igångsättning men frågan är om lillasyster tänker stanna tills dess….?

Jag har haft pyttesmå blödningar några mornar i rad och det trycker på ordentligt där nere. Jag har haft mina ”vanliga” sammandragningar men inatt hade jag två st som kändes lite mer.

Min mamma (som i första hand tar barnen när vi åker till BB) får hjärtattack varje gång jag ringer eller sms:ar henne ?❤️

Men vem vet, hon kanske trivs och stannar kvar i magen ändå ?

På tisdag har jag tid på MVC, längtar efter att höra bebisens hjärtljud?

Idag tog jag och barnen en prommis till min syster där barnen spelade fotboll, burken och hoppade studsmatta med sina kusiner. När vi gick hem tog vi med oss kusin Felicia hem till oss, åt middag och sen dess har 5 av barnen hängt med grannar tills jag ringde hem dom för kvällsbad. Nu blir det mys på soffan framför en film, tror att jag tar mig en powernap under tiden, haha?❤️

Hur mår ni idag?

Hur har helgen varit?

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Joanna

  Jobbhelg för mig, men även varit på Leos lekland med mannen & barnen, samt en kvällsfika med en nära vän ? så spännande, nu är det inte långt kvar!

 2. Hannas krypin

  Nämen, har inte kikat in på flera månader och så ser jag att du är gravid igen. Stort grattis. <3 Så härligt med en bebis till och nu är det ju heller inte långt kvar. 🙂

 3. Sofie

  Inte långt kvar nu! Så spännande och mysigt.
  Vår helg har varit bra. Var på tidigt ultraljud idag och fick reda på att vi väntar tvillingar (tvåäggs och har inte detta i släkten). Har du tips på.. något? Har ett barn sedan tidigare som kommer vara drygt 1,5år när bebisarna föds! Kram

stats