Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Vecka 22 + 0 IGEN och ett lopp

IMG_9864Vilken bra dag vi har haft idag!
Vi fick lite finbesök här på landet ♡ vilket alltid piggnar upp tillvaron lite.
Barnen anmälde sig till ett springlopp och det var så kul att se hur dom kämpade sig till mål, trots att dom var helt slut! Bilden ovan är dock tagen innan loppet ens hade börjat, haha 😀

Olivias skor var visst lite trötta så hon ville sitta och heja på istället.
olivia
Men den energin och med den farten hon har skulle hon ha sprungit förbi varenda en som en vindpust! Hon är grym!

Heja Danilo!
danotantanbessabus
Alla fick medaljer och var så stolta!
IMG_9882

Loppet vinnarna

Vi fortsatte med lite gofika för att fira våra sprinters 😉 Och så en promenad på det här omkring.

IMG_0044IMG_9890IMG_9906

Och så är det alltså söndag- vilket betyder att jag byter graviditetsveckor nu på söndagar istället för fredagar. Suck.
Men det betyder iaf att jag är i vecka 22 + 0 IDAG. Igen. 😀

Vecka 22+0 (1)Vecka 22+0 (2)Jag är inne på antibiotika dag 2 och sammandragningarna tycks ha lugnat ner sig lite.

IMG_9945Nyklippt gräs och hö, doftar så underbart och påminner mig massor av min egen barndom på landet i Finland.
IMG_9947
Mina två hjärtan ♡
IMG_9950

“Mamma, titta det här trädet ser ut precis som du!” (tack för den…)
IMG_9954IMG_0040
Nu orkar jag inte bråka med datorn mer för ikväll, denna inlägg har tagit mig aaaaalldeles för länge att skriva. Eller inte skriva- det är bilderna som tagit alldeles för lång tid på sig att laddas upp, så innan något går helt snett med nätet så är det bäst att skicka ut inlägget 😉

KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Så himla bra blogg. man blir inspirerad 🙂 vilken fin familj du har.
  Har läst din blogg sedan ett tag tillbaka men har aldrig kommenterat. Vi är gravida samtidigt, samma vecka tom hehe häftigt 😀
  kram

 2. Mike

  Hej ja tycker du ska va glad för den kommentaren för de finns inget vackrare än en kvinna som bär på livets mirakel kram på er alla o ta hand om er nu

 3. L

  Min första kommentar här. Har precis hittat hit. Det verkar som om ni är en ganska aktiv familj, men med tanke på dina prematura förlossningar och att du har så mycket sammandragningar kanske det vore en idé att sakta ner lite på tempot. Jag tänker att du kanske skulle vila mer och vara lite stillsam. Svårt med så många barn men åtminstone en månad drygt. Jag sitter, trots att jag inte alls känner dig, så sitter jag och är skitorolig att det ska sätta igång alldeles för tidigt. Bara en omtänksam tanke och inget illa ment alls. Hoppas du inte tar det så. Ha det gott och hoppas att allt blir bra. Det blir det såklart. Kram

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   L- Tack för omtanken! jag tar det så lugnt jag bara kan, tro mig. Att bara sitta och vila skulle inte hjälpa någon, jag har pratat med läkarna och dom säger att jag måste ändå röra på mig, jag bär inte tunt och jag bara promenerar. Men att jag ska ta det lugnt om jag får sammandragningar. <3

 4. Ylva

  Ja upp kopplingen är inte den bästa där på landet. Samma i våran stuga där vi har “kollo ” med ett gäng ungdomar

stats