Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Vart man kommer ifrån :D

Andres: Jag kommer från Uruguay.
Nicole- Nähee, du kommer från din mammas pepa!!
 
Smiley
 
 
Här hemma är det väldigt viktigt att veta vart man kommer ifrån….Smiley
Och dom vet man kommer ifrån, vem som kommer ifrån vems pepa, hahaha… Har haft en massa samtal kring detta otroligt skojiga ämne (Nooot) ämne med barnen som ställt en massa nyfikna frågor om hur bebisen har hamnat i min mage, vem har lagt dit den, hur och varför. Och hur, vart, när och varför den kommer ut.
Cheez- inte det lättaste samtalsämnet med andra ord, och jag har fått bita mig i tungan varje gång jag ställt inför sådana här frågor… Dom funderar så mycket och man ska försöka svara så ärligt som man kan med tanke på deras ålder. Jag har verkligen fått hålla mig för skratt så många gånger.
 
I denna graviditetsbörjan satt vi i badet och Danilo frågade mig nånting om hur den kommit in där.
Storasyster Nicole förklarade då sakligt och högst allvarligt hur barn blir till och hur dom kommer ut. Smiley
Jag satt och asgarvade innerst inne, så himla härliga svar och funderingar.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats