My Baby Dolls

Varför?

Jag håller på och blir knäpp tror jag.
Vad är det som gör det så svårt att leva och njuta fullt ut här och nu?
Varför ska man tänka på framtiden?
För det gör man ju, oavsett hur bra man har det nu.
Tänk att jag redan börjat längta lite efter hösten och julen.

Jag älskar sommaren- det är min absolut favorit årstid och den här sommaren har verkligen varit riktigt bra!
Men ibland märker jag att jag längtar till när det blir lite mörkare… fina färger på hösten (ännu mer) tända ljus… julen och förhoppningar om snö.

Sen när man är där- när det är kallt, grått, mörkt och för jäkligt så längtar man tillbaka till sommaren och allt som är NU. Hur konstigt som helst.

Jag försöker leva här och nu och njuta av varenda dag jag har av ledighet tillsammans med mina 7 skatter och tänka verkligen hur lyckligt lottade vi är. Jag är tacksam för här och nu.

Mindre än 5 (!!!) månader kvar till julafton och jag har för första gången börjat tänka på julklappar såhär tidigt, haha, normalt? 😀 Jag satt också och funderade idag vilka vinterplagg barnen har och vad som funkar även denna vinter, och vad som skall handlas. Seriously?
Men med 7 barn så behöver man kanske vara förberedd och ute i god tid, men det här var väl kanske liiiite för mycket att ta i 😉

Så nu sitter jag här och tittar runt lite online, Andres fyller år snart också och jag har ännu ingen aning om vad jag ska ge honom. Partykungen har en massa häftiga prylar fick jag tips om (tack!)
Svårt att hitta en present till någon som har allt och inte vill ha något. :-/

Önskar er en härlig dag så hörs vi strax! Vi ska åka och handla en pool och bada i hos Abuelo & Abuela.

partykungen poolcafe (60)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mammalinda

  Jag är precis tvärtom!! 🙂 Det är nästan bara här och nu! Om barnen behöver något till skolstart handlas det dagen innan eller kanske till och med några dagar efter skolstart. Jag intalar mig att vi har många veckor kvar av sommarlovet och att det är lååång tid kvar till att barnen börjar skolan. Trots att jag har 5 barn och borde planera bättre.

  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda

 2. Therese Larsson

  Haha! Du är inte ensam om att tänk framåt och längta efter det som kommer. Jag har nyss gått igenom höst och vintergarderoben för mina barn och gjort upp lista på vad varje barn behöver ?

 3. Malin

  Hejsan!
  Känner igen det där……Den första julklappen köpte jag för en månad sen och vinterkläder har jag redan planerat upp vad som behövs inhandlas. Jag har visserligen ”bara” 3 barn men det skadar aldrig att vara ute i god tid. När kläderna eller julklapparna behövs inhandlas så är det ju inte säkert att man har pengar att köpa det man vill ha. Jag tycker att det är sunt som förälder att planera och vara ute i god tid med inköp som man vet om att man behöver. Jag kopplar av som bäst när jag vet om att jag har koll på det som behövs och att saker är gjorda.
  Ha det bäst på era sista semesterveckor
  //Malin

 4. Maria 6 snart 7 barns mamma

  Du är inte ensam om att planer vinterkläder och julklappar, vi har redan börjat köpa, ute i god tid..

 5. Linda M

  Har också börjat fundera kring julen, så du är inte alls unik ? Googlade juldekorationer och belysning häromdagen, lade lite saker i varukorgen men hejdade mig då det kändes lite knasigt.. ?

 6. Sara

  Jag vet vad du menar med att hela tiden tänka framåt. Jag slutade tänka så för några år sen. Bestämde mig för att leva i nuet och vara nöjd. Tror att du kommer dit med.

 7. Malin

  En upplevelse kanske tillsammans med dig? Finns färdiga ”paket” för det mesta om man googlar 🙂

 8. Johanna

  Varför ge han något om han inte vill ha saker? Ge honom minnen istället! Skaffa barnvakt och åk iväg bara ni två en hel helg.

 9. Annika- gravid med fyran

  Känner igen mig, längtar också efter hösten. Först för att bebis kommer då men också då ja är en riktig höstmänniska. Härliga promenader och dricka te i soffan med filt och ljus, bästa som finns ?

stats