Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Våren gör comeback

morgonmys
Morgonmys med äldsta och yngsta <3

Tisdag och våren verkar vara på besök igen 🙂
Helt underbart väder i morse när jag lämnade barnen.
Jag stannade vid dagisgården medans vi väntade på att kompisarna skulle klä på sig och komma ut.

våren
Igår kom som sagt servicekillen för att kolla på våran tvättmaskin.
Ja, luckan är sönder och den måste ju bytas ut.
Dom har naturligtvis inte det inne så dom måste beställa en ny lucka så den kommer väl om en vecka ungefär. WTF!? Det kunde ju ha berättat för dem! Jätte kul. En vecka till utan maskin. Jag packade ihop några påsar och lämnade hos min mamma. Suck!

Som tur var så kom servicekillen i tid så vi hann gå på det där eventet i Aquarium som jag skrev om igår.
Men mer om det snart, jag håller på och överför bilder därifrån precis 😉

Denna förmiddag har jag plockat, gått runt med trasan och dammsugit medans Olivia & Kevin lekte.
Balkongs dörren har stått öppen så barnen har fått leka där också. Så mysigt att höra fågelkvitter igen.
Snart måste vi förresten fixa iordning balkongen 🙂
När det blir varmare så ska det bli skönt att sitta där och bara vara.

Olivias nya grej när jag ska ta kort: lipa.
Olivia
Lite kul när jag kikade igenom kommentarerna nyss ang. mitt förra inlägg om barnkläder.
Vi höll på att skratta på oss för det var en (fjortis) som skrattade och inte tyckte alls att jag kan matcha barnens kläder och att varför dom aldrig har fina märkeskläder på sig. En till som frågade mig om jag inte tycker att det är tråkigt att handla barnkläder i de stora kedjorna när alla andra barn har likadana kläder? Smiley

Såhär ligger det till – Jag handlar kläder vart jag vill. Om jag hade tyckt att det var “tråkigt” att alla barn går runt med kläder från de stora kedjorna skulle jag inte handla där. Jag handlar kläder från de större kedjorna eftersom jag tycker att dom har fina kläder. Mig rör det inte det minsta i ryggen om varenda unge i stan hade likadana kläder. 😉 Jag handlar ofta kläder från nätet också, ibland märkeskläder, men då inte just pga. märket.
För mig spelar märket inte så jätte stor roll, bara jag tycker att kläderna är fina och helt ärligt tycker jag att det är bortkastade pengar att köpa märkeskläder till små barn som växer ut dem på 2 månader och sliter sönder dem innan dess. Jag tycker helt enkelt inte att det är värt dem pengarna, speciellt då jag gillar att handla mycket 😉
Lite roligt ändå när någon skriver “Jag har aldrig sett dina barn i fina märkeskläder” som om det vore det viktigaste 😀 Och förresten, jag visar ju upp kanske 10 % av kläderna jag köpt här på bloggen, hur vet du vad det är för märke på alla de kläderna barnen har på sig…. 😉

Anyways- Jag har äntligen klickat hem vårjackor till grabbarna som jag väntar spänt på. Har aldrig beställt från PompDeLux förut så jag är osäker på hur det blev med storlekarna.
Ni som handlat därifrån, hur var storlekarna?

Om två veckor (OK, 15 dagar) fyller Jonathan & Danilo 5 år.
Dom vill tydligen absolut inte ha något kompiskalas, dom vill “bara” ha familjen där. Syrran Vanessa tyckte då att hon kunde bjuda sina vänner på kalaset istället… Smiley Men vi får se, dom har några dagar på sig att fundera på det.

gos

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mor/farmor till tre

  Det var det de dummaste kommentarer jag hört!!
  Jag är som du förstår farmor/mormor till tre barnbarn det fjärde kommer i mitten på juni. Jag gillar att läsa din blogg eftersom du inte bara skriver och visar alla fina märkeskläder du shoppat. Utan du gillar att shoppa på Lindex, hm kapp ahl. Precis som min dotter och sondöttrar gör! Visst så köper vi som mor och farföräldrar till våra barnbarn på pop me&i zara m.m. Det gör vi ibland för det kan vi om vi vill. Men jag ger gärna bort kläder från Newbie för jag tycker de är så fina. Lindex och hm har också så mycket gulligt!
  Det är tufft som det är för alla unga föräldrar idag. Du måste ha rätt sorts barnvagn, skötväska m.m.
  Vi bor på västkusten och här får småbarnsföräldrar vara glada om en av föräldrarna har jobb. Det är jättevanligt att båda är arbetslösa. Jag blir så arg när jag läser och förstår att det bara är märkeskläder och märkessaker som gäller annars är du helt ute!? Hur ska detta sluta tro?
  Stå på dig du har så fina sex barn så du kan vara så stolt!! De ser inte ut att fara illa av att “bara få gå i kläder som alla har”

 2. Pernilla...mamma till Kevin...Jamie o Nellie=)

  jag köpte ju deras skalbyxor till Kevin o dom va suuuper stora!
  jag tog 122/128 då…
  o då har han typ 116 122 i vanliga byxor nu…
  men äsch hellre lite för stort än för litet plus att dom kan ha det nästa år oxå! 😉
  de e ju sådär när de e dubbelstorlekar!

  hoppas de blir bra!!!
  sååå skönt att slippa regnjackorna då=)
  wooohooo ett mindre plagg=)
  kram kram

 3. Therese

  Jag tycker att din barn har fina kläder, hur kan man inte älska barnkläderna från HM och Lindex liksom? Superfina ju:)

 4. Sandra

  Äh ta inte åt dig av såna kommentarer!! Som du skrev, de växer ju ur kläderna på nolltid eller sliter sönder dem, så då kan man väl likaväl köpa “billigare” eller från stora kedjor. Barn struntar i om det är märke eller inte, de vill ju ofta ha det som andra också har för de tycker de är fint/coolt och what not 😛

 5. Clara

  Jag (13år) är 158cm lång men det finns bara till storlek 152. Men iallafall. Strl 152 passar mig så jag skulle säga något stor i storleken 🙂 Jag älskar deras kläder! Finns mycket fint till Nicole och Vanessa också.

 6. Sofia

  När jag upptäckte skillnaden i kvalitet mellan billigare som Lindex,och dyrare, tex Polarn o Pyret så köper jag sällan från billiga ställen. T ex är polarn o pyrets pyjamas precis lika mjuk och fin för de yngre syskonen som ärver. Billigare ställena har så tunna kläder som tappar formen, inget som går i arv direkt. Tycker att man tjänar på att betala lite mer.

 7. Maria

  Hej! Jag tycker alltid att dina barn har så fina kläder och personligen handlar jag hellre tio klädesplagg på hm än två par märkeskläder! Som sagt så slits de lika mycket och spilla på oavsett pris!! Har handlat en del på pomp deluxe och de är ganska normala i stl! Har dock köpt en stl större på sommarkläderna för jag tänker att det är länge kvar till det är sommar!!

  Läser ofta din blogg och ni verkar ha ett riktigt härligt gäng hemma!! Roligt när syskonen har så mycket glädje av varandra! Själv har jag bara två barn och har fullt upp men all cred till dig och din man!! Lycka till med lucky #7
  Kram Maria

 8. 8 barnsmamman

  Jag tycker att Pomp de Lux kläderna brukar motsvara Hm kläder i storleken. Lindex har lite mindre kläder i samma storlek men det är ju alltid en chansning då man beställer. Jag har i alla fall varit nöjd med kläder från Pomp de Lux. Jag tycker att det har varit kläder som hållit både färg och form i tvätten.

stats