My Baby Dolls

Våran fredag

Hej lördag!

Ingen uppdatering på bloggen, jag kunde helt enkelt inte komma in och blogga via mobilen, vilket var min enda möjlighet under dagen.

Igår morse kom några och köpte två byråer som jag en timme tidigare lagt på en loppis sida på Facebook. Så smidigt och det satt inte helt fel i plånboken. Smiley Därefter rullade våran dag på i raket fart.

Vi packade in oss i bilen och åkte till Fittja för att hälsa på hos Abuelo & Abuela. (barnens farföräldrar)
Vi åkte även till IKEA som ligger lägligt och bra 😉 Fast ni vet ju hur det är att gå där med sina män- Andres gick några meter före mig och stressade sig mot utgången när vi kom till mina favoritställen (ljus, lampor, ramar osv.)
Vi åt lunch, det klassiska potatismos och köttbullar och glass till efterrätt vilket går ner hos de flesta av barnen. 🙂
Vi kikade på nytt matbord och stolar eftersom våran börjar bli trång, speciellt när ”Lucky # 7” gör entre vid matbordet. Nu har vi en matgrupp för 6 personer, så kortsidorna är också tagna 🙂 Vi hittade en som vi gillade, men vi får vänta ett tag med den utgiften. Vi köpte faktiskt en vanlig barnmatstol till Kevin eftersom det verkar vara helt omöjligt att komma åt en stol som vi har i källaren. Sedan blev det en kudde till Vanessa, en massa ljus och några få småsaker som följde med oss hem.

Vi hann också med att handla på Coop, godis handlade vi på Ica Maxi 😀 Coop har bytt ut sitt godis sortiment och flera av våra favoritgodisar är borttagna. 🙁

På väg från Abuelo & Abuela 🙂

IKEA

Jag har fått frågor om vagnen och om jag slutat använda Donkeyn. Nejdå. Det är bara det att Olivia sitter inte i vagnen längre, hon föredrar att gå, så därför är det smidigare för oss att ta Emmaljungan istället. När vi går en längre bit tar jag med Donkeyn dock 🙂 Men den kommer mest till användning när lill sessan föds i maj 🙂 Den här Emmaljungan ska vi nog sälja snart, vi kan ju ha Donkeyn i mono läge så länge 😉
Så är ni intresserade av Emmaljungan, let me know 😉

Vi kom hem, badade och ordnade fram lite fredags gott och tittade på en film som barnen valde.

Gobullen Kevin var ju först på plats och va kvick som bara den att ställa sig upp vid bordet och smaka.
Här gäller det att passa honom hela tiden, för han trycker i sig allt!
Våra ungar är tokiga i frukt vilket jag är jätte glad för. jag ställde en chipsskål på bordet också, men det hade nog inte ens behövts, det var mest bara jag som var sugen på det 😉

Dom fick varsina pyttesmå coca-cola burkar kvällen till ära 🙂

Som vanligt hann vi inte ens titta halva filmen innan twinsen snarkade på soffan. Det säger bara swosh och så sover dom.

Vi fick också hem ett bud igår kväll, väldigt spännande och jag längtar tills Andres börjar montera upp det för just nu står det 4 stora kartonger på vardagsrumsgolvet :-/

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabel

    Tack för svaret angående vagnen. Skulle inte du kunna skriva en recension om Bugaboon? Jag vet att du skrev lite om den precis när du testkört den en eller två gånger bara. Det hade varit roligt med en lite mer utförlig recension nu när du använt den lite mer. Vi har precis bestämt oss för att köpa en nämligen så jag är bara nyfiken på hur den är.

  2. Hanna

    Hej! Kan inte Andres snickra ett köksbord själv. Han var väl snickare?
    Det tänkte jag göra. Då kan man få vilka mått man vill. Vad hette köksgruppen ni tittade på. Kram

stats