Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Vanessa besöker blivande förskoleklassen :-)

Igår var vi och hämtade lite paket från postens utlämnings ställen efter skol/dagis hämtning. Jag trodde att det var ett litet paket jag skulle hämta, men den tog upp nästan hela vagnen, så vi fick ändra om våran rutt lite 😉

IMG_5102IMG_5105
Senare hämtade vi också paketet som jag beställde från Next förra veckan, kommer ni ihåg? Jag ska visa er sen vad det blev 🙂
Olivia plockade lite blommor till mig längst vägen. Hon plockar alla slags blommor, en dag kom hon med planterade tulpaner till mig…. “Det här är till dig mamma!” säger hon glatt.
Men igår blev det såna här 😀
IMG_5101
IMG_5110

Idag är det en stor dag för Vanessa.
Hon ska besöka sin blivande skola och sin förskoleklass med alla som ska börja i förskoleklass till hösten. Dom ska få äta i matsalen med alla skolelever också, hon såg fram emot det så mycket i morse.

Vanessa
Och Nicoles förskoleklass gick till Rudan eftersom dagisbarnen ska komma till skolan och låna deras lokaler och ha deras tid i matsalen, så hon fick ha med sig en matsäck som jag gjorde i ordning igår kväll. Min älskade tjej, det är något som inte känns bra för henne i skolan. Hon vill inte vara där och känner sig utanför 🙁

DSC00077
Så härligt väder det var när vi lämnade av alla 4 stora barnen, vi stannade ute på dagisgården en stund vi också.

IMG_5118 IMG_5117

Ska bli kul att höra hur det har gått för stora tjejerna idag efter hämtning. Jag hoppas att Vanessa fick ett bra och positivt intryck från sin vistelse i stora skolan idag, och att Nicole har haft det roligt på sin utflykt. Och jag hoppas också att twinsen har haft en bra dag och att dom kanske har lekt med någon annan än bara varandra idag 😀 (vilket inte brukar vara fallet) 😉

Jag packar skötväskan med fruktstänger från Castus och planerar att stanna ute och leka efter hämtning idag.
Perfekt att ha med sig som mellanmål. 🙂

castus fruktstänger
Dom kom på posten i dessa gulliga matlådor och flaskan. Jag älskar Paul Frank apan 😀DSC00059

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marijana

  Hej Satu
  Jag började följa dig för ca ett halvt år sedan och nu måste jag läsa din blogg varje dag. Det är så kul och läsa om dina småttingar och Kevin tycker jag är sötast av alla. Mest pga att vi har en Kevin också född okt-14. Undrar vad du har för dubbelvagn ser väldigt smidig ut.
  Marijana

 2. Isabel

  Usch jag blir så ledsen och får en klump i magen när jag läser att Nicole inte gillar skolan och känner sig utanför. Jag hoppas verkligen att det bara är en liten period och att hon snart ska trivas igen. Det är en av mina största rädslor som mamma att något av ens barn ska vara utanför. Så hjälplös man kan känna sig när det händer. Alla barn förtjänar att ha vänner runt omkring sig och känna sig glada och lyckliga <3

 3. Sara

  Alltid roligt att läsa din blogg!

  Min ena tjej är lika gammal som Nicole och hon håller ofta på och spelar lite ledsen, xäger att ingen är med henne i skolan, maten är äcklig mm…. I själva verket har hon många kompisar och allt verkar vara bara bra! Jag tror att tjejer i den åldern håller på hit och dit med sina känslor.

 4. Lisa

  Oj vad lika Nicole och Vanessa är på den bilden där dom har glasögon på sig båda två 🙂
  Trodde först du hade gjort något med bilden så hon var med två gånger på samma bild 😉
  Men såg sen att dom hade ju olika skor..

 5. Hanna

  Jag hoppas att din dotter som kände sig utanför i skolan har haft en bra dag. Det är så viktigt att barnen har det bra.

stats