Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Vanessa 11 år

Igår fyllde min älskade virvelvind Vanessa 11 år! Min första prematur bebis som tog våra hjärtan med storm.

Vi har fortfande valt att inte ha stora släktkalas, känns läskigt fortfarande, vi är över 50 pers med våra släkt så vi har valt att avvakta.

Vanessa väcktes med sång och tårta på sängen. (Eller en bulle med ljus på) 😀 Sen blev det presentöppning och frukost k vanlig ordning. Dagen var lugn, hon och jag gjorde en dubbelt så hög tårta som vi brukar, vi hade kalas och sjöng ännu mer och åt tårta och gosaker tills vi nästan rullade från bordet.

Vi tog en kvällsdopp också innan vi åkte för att hämta hem hämtmat. Enligt tradition i vår familj bestämmer födelsedagsbarnet vad vi äter till middag. Vanessa hade bestämt sig för sushi sen månader tillbaka 🤣 Det är bara hon, jag & Andres som äter sushi hos oss, resten fick mat från McDonalds.💕

Ännu en tradition som vi har är att födelsedagsbarnet får bestämma kvällsfilm. Istället för film valde hon att ha en spelkväll, så vi satt ute på altan och spelade kort till midnatt och åt godis. Supermysigt.

Här kommer lite bilder!

…. Det här hör också till.😋

Såklart vårt obligatoriska syskon födelsedagsbild 🤗

Vi sprängde en sån där party popper och det flög guldkonfetti ööööverallt 🥳

Dom plockade upp allt efteråt… 🥰

Jag älskar dig så mycket mitt liv, mitt hjärta❤️

Maaaat!

Så gott med sushi ibland- men nu dröjer det nog ett tag- jag blev illamående med magkramper igårkväll och på natten + hela morgonen kräktes Vanessa.😨

Men vi mår bra nu.

Tack för all fortsatt omtanke för min mamma. Hon har fått komma hem nu 🙏🏼❤️ Hon är fortfarande trött men hon mår OK. 🙏🏼

Ha en fin kväll allihopa, tack för att ni finns. 😍

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hej och Grattis till Vanessa
  Min dotter nummer två fyller 11 år den 31 juli
  Kan du lägga ut vad hon fick i present?
  Jag behöver presenttips
  Tack snälla

stats