My Baby Dolls

VALBORG och 1:a maj

Hej allihopa!
Om man inte var helt virrig med dagarna innan så är jag det garanterat nu. Barnen är i skolan och det är tydligen onsdag idag. Som att vi började veckan med en onsdag?

Så. 2:a maj redan, nu har vi det bästa framför oss och jag ska ta tillvara på min absolut bästa årstid- sommar!
I måndags var det valborgsmässoafton och vi åkte och tittade på majbrasan efter att ha plockat upp Puua.
Som vanligt var det ju väldigt kallt och man ångrade faktiskt att jag plockat bort vinterjackorna…. Men vi härdade ut och såg brasan tändas. Någon ärthjärna tände den faktiskt redan innan scouterna kom med facklorna.

Har ni varit vid någon majbrasa i år? Är det något som ni gjort när ni var små?

På valborgsmässokvällen hjälpte Jonathan, Nicole & Vanessa mig att slå in Celinas presenter, äntligen kom den 1:a maj som hon så länge pratat om. ”Jag fyller år den första maj.” Vad önskar du dig? ”Klubba.” 🙂

Vi gick in och väckte vår nyblivna 3-åring med tårta och sång.Celinas 3-årsdag spenderade vi på lekland i 5 timmar 😀 Mer om det senare.

Hur har eran långhelg varit?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. L

  Du är inte ensam om att bli förvirrad. Jag drog i väg och satt utanför mitt barns skola och väntade och väntade. Sen kom jag på att shit det är onsdag och tiden är helt annan. Bara att åka hem och vänta ett tag till. Det snurrar till sig rejält men skönt när man jobbar. Nu jobbar jag inte heltid men jag vill inte jobba. Jag vill vara ledig.

 2. Louise

  Här har vi bränder nästan dagligen så dem kan man se på då här behövs inget majbål. Haha. Nej fy vilket dåligt skämt. Helt galet. När jag var liten var vi på majbål nästan varje år vid stranden.
  Annars har vi väl inte gjort något speciellt denna långhelg.
  Min dotter önskade sig ett paket med kinderägg när hon fyllde sex år och en spöklampa. Hon var nöjd hehe.
  Blir också ganska yr på dagarna när det varit långhelg. Fick för mig innan idag att det var måndag.

  Ha en fortsatt fin onsdag. Kramar från Malmö.

stats