My Baby Dolls

Vad ska jag ha för rubrik?

Hej!
Valborg idag, ska ni fira det på något sätt? Hur?
Sen vi var små har vi bara gått till majbrasan, spelat lite spel och så, och det är det vi också gjort med våra barn.
Nicole och Vanessa väntar och längtar tills ikväll då vi ska till majbrasan, jag hoppas bara att det inte regnar…
För det är ju kallt ute nu, det blåser jätte mycket och värre blir det nog till kvällen. Det gäller att klä på barnen varma kläder.
 
På dagis har dom bakat munkar, dom har maskerad och snart ska dom ha disco, jag och Olivia ska också dit en liten stund. Tjejerna dom hade på sig sina fina flamenco klänningar från Spanien .
 
Jisses det har vart något stressigt idag. Först på morgonen så var det tjaffs och gnäll för att dom skulle ha på sig regnkläder idag, det gillades inte. När vi väl kom till dagis så såg tjejerna att de andra barnen har maskerad kläder på sig, tjejerna gick i prinsessklänningar och grabbarna hade pirat/ batman kläder. Såklart kom dom på att dom visst ville klä ut sig. (det ville dom inte innan vi gick hemifrån) Så jag sprag snabbt hem för att hämta klänningarna. Jag har sagt det förr och jag säger det igen- jag är sååå glad och tacksam att vi bor granne med förskolan!
 
När jag kom hem igen så fixade jag med tvätten, fyllde och tömde diskmaskinen, dammsög, plockade leksaker som barnen dragit ut på 10 minuter, och sen tog jag & Olivia bussen till Handen, köpte en Batman tröja med cape till Dewin som vi ska ge idag. (tur att han inte kan läsa ännu, då vore vi avslöjade) Vi mötte Mummu där som bjöd oss på en lunch. (olet ihana Mamma, seuraavaksi on minun vuoro!) Nu har jag hunnit ge Snuttisen lunch och lagt henne, jag har en stund över för att dricka mitt kaffe innan vi ska iväg till dagis.
 
Direkt efter dagis ska vi till syrran på Dewins kalas, och sen som sagt blir det majbrasan.
 
OK, och nu strular bloggen igen, jag kan inte lägga in nån bild. 
Dags att gå ändå. Hoppas att ni har en mysig valborg, ta hand om varandra!
 
XOXO
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla 32 år & blivande 10 barnsmamma

  Vill önska er en trevlig valborg. 😀

  Vi ska grilla och umgås med bara familjen.
  Vår brasa tänds så sent kl 21:30 så om kag går dit böir det med dom större ..
  Dom små sover nog redan då.

  Ha en jättebra kväll
  Mvh Camilla

 2. Camilla 32 år & blivande 10 barnsmamma

  Vill önska er en trevlig valborg. 😀

  Vi ska grilla och umgås med bara familjen.
  Vår brasa tänds så sent kl 21:30 så om kag går dit böir det med dom större ..
  Dom små sover nog redan då.

  Ha en jättebra kväll
  Mvh Camilla

stats