My Baby Dolls

Vad ska bebis heta?

Nu till mer spännande inlägg, NAMN!

Alla slags namninlägg ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att höra/läsa om andras namnfunderingar och namn har alltid intresserat mig jättemycket.

Ni som följt mig ett tag vet att jag och Andres är A L D R I G överrens om namn. ? Så även denna gång när vi ska hitta ett fint namn till BABY 9… ?

Våra barn har 3 namn allihopa.

Ett tilltalsnamn och två mellannamn.

Tilltalsnamnet är något ”nytt” och de två mellannamnen är ena från någon person från min sida av släkten och en av Andres sida. De flestas iaf, men här kommer vad våra barn heter och lite historia bakom namnen:

NICOLE- Andres val pga. Nicole Kidman..?Karolina- efter min syster

Mercedes- efter Andres farmor

VANESSA- Andres och hans pappa ville

Daniella- Ville jag döpa henne till

Susanna- Mitt andranamn

DANILO- Mest jag som gillade namnet

Stefan- efter min bror

Andres- efter Andres farfar

JONATHAN- Båda överrens, så fint.

Oscar- efter Andres bror

Hugo- efter Andres och hans pappa

OLIVIA- Andres favvo

Minna- efter min mobrors fru

Isabella- Ett namn som vi båda gillade

KEVIN- Mitt favvo killnamn då

Walter- Andres pappas andranamn

Raine- efter min pappa

CELINA- Ett av mina favvos

Michelle- A ville ha det namnet

Elisabeth- efter Andres mamma

ISABELLE- Andres favvo

Mileyah- Jag ville att hon skulle heta det

Felicia- efter min systerdotter

Vi är inte överrens om något namn alls denna gången heller så därför hoppas jag att ni kan bomba mig med era namnförslag!

Så vad heter du, dina systrar/döttrar och vad har du för favorit flicknamn? ?

Sen ska jag skriva våra favoritnamn?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Victoria

  Emmeline, Adeline, Isolde, Ottilia är mina favoriter..Min dotter heter Isabella Charlotte Adeline. Hoppas on jag någon gång skulle få en till på en Emmeline isolde Ottilia

 2. Rebecca

  Sahro och Sumeya!
  Totalt älskar namnen, får jag någon gång chansen att bli gravid igen och få en dotter blir det högst troligt något av de två namnen.

 3. Meryem

  Hej
  Jag heter Meryem
  Och mina tre döttrar heter Tibella, Julia och Sophia.
  Det namnet jag aldrig fick välja var Eyla uttalas som ett J alltså Ejla så fint annars älskar jag mina flickors namn speciellt Sophia . Lycka till.

 4. Emma

  Jag har två döttrar som heter Skilla och Malva ? Den äldsta har tilltalsnamnet Skilla, (efter blomman scilla), mellannamn Emma, (mitt tilltalsnamn) och Margareta (både mormor, farmor, moster och en kusin heter det i andranamn). Den yngre dottern heter Malva som tilltalsnamn, (blomma), Kristina,( mitt andranamn samt fasters tilltalsnamn), Margareta.

 5. A

  Plussade häromdagen så nu blir det en trea här, ☺️ har två grabbar o blir det en tjej nu så vill jag ha en Stella eller Elise (med betoning på E i slutet)

 6. Sara

  Min dotter heter Nira, Hillevi (efter min mormor), Anna (efter min mans mormor)

  Andra favvo namn är, Ronja och Mira

 7. Maria

  Vi försöker bli gravida med vårt första barn. Vi vill väldigt gärna ha en pojke men är öppna för fina flicknamn med.

  Favorit tjejnamn är.

  Alba
  Sofie
  Tora
  Polly
  Noomi
  Cleo
  Chloe
  Cornelia
  Agnes
  Kristin
  Bianca
  Emma
  Julia

 8. Madde

  Lite namnförslag som jag tycker passa till syskonens namn 🙂
  Bianca
  Cindy
  Haylie/Hailey
  Jasmine/Jasmina
  Nathalie
  Savannah
  Penelope
  Angelina
  Annabelle
  Dahlia
  Holly

 9. Milla

  Wilma heter vår äldsta och Thea heter vår yngsta. Vår yngsta tjej har enligt mig det finaste mellannamnet Lilja. Holly är också en favorit eller Hollie. Althea är ett fint alternativ. Vi var heller aldrig riktig överens om namn. Men Vanessa var ett det andra namnet vi var överens om förutom Thea på minstingen 🙂 men det har du ju redan så inget alternativ. Haha

 10. Vanessa B.

  Vår dotter heter Hayley (Zandra och Nathalie i mellannamn efter hennes gammelmormor och moster) Vi hade Emmeline och Aurora på tapeten också i väntans tider.

 11. La Jenni - Mamma till 3 och bonusmamma till 2.

  Mitt fullständiga namn är Jennifer Leah Violetta, tilltalsnamn Jennifer då, Leah efter min mamma och Violetta efter min mormor. ? Jag har 2 systrar vid namn Rebecca och Alexandra .. Min dotter heter Mirella Alexandra, Mirella är hennes tilltalsnamn och jag fastnade för det namnet när jag var 16 år och tänkte att om jag någon gång får en dotter så ska hon heta så, 3 år senare så gick min dröm i uppfyllelse. ? Lite orelevant men jag har 2 pojkar också vid namn Valentino och Nicholas, så nu drömmer jag om en dotter till och då har även jag fastnat för namnet Isabelle, så fint! ? Tänkte Adriana Isabelle (Adriana efter sambons mormor). Min sambo har 2 barn (mina bonusbarn) vid namn Emilio Marley och Denise Novalie. ? Tycker alla barnens namn klingar fint tillsammans, liksom Emilio, Valentino, Mirella, Nicholas, Denise och så en .. ISABELLE! ??? Hihi, så kul med namninlägg tycker jag med, grattis till graviditeten! ❤️

 12. La Jenni - Mamma till 3 och bonusmamma till 2. ❤️

  Mitt fullständiga namn är Jennifer Leah Violetta, tilltalsnamn Jennifer då, Leah efter min mamma och Violetta efter min mormor. ? Jag har 2 systrar vid namn Rebecca och Alexandra .. Min dotter heter Mirella Alexandra, Mirella är hennes tilltalsnamn och jag fastnade för det namnet när jag var 16 år och tänkte att om jag någon gång får en dotter så ska hon heta så, 3 år senare så gick min dröm i uppfyllelse. ? Lite orelevant men jag har 2 pojkar också vid namn Valentino och Nicholas, så nu drömmer jag om en dotter till och då har även jag fastnat för namnet Isabelle, så fint! ? Tänkte Adriana Isabelle (Adriana efter sambons mormor). Min sambo har 2 barn (mina bonusbarn) vid namn Emilio Marley och Denise Novalie. ? Tycker alla barnens namn klingar fint tillsammans, liksom Emilio, Valentino, Mirella, Nicholas, Denise och så en .. ISABELLE! ??? Hihi, så kul med namninlägg tycker jag med, grattis till graviditeten! ❤️

 13. Cornelia

  Min dotter heter Leonorah och väntar en till liten flicka med bf 15/2 där har vi 3 namn förslag vi är hyfsat överens om Havanna, Li och Linnéa. Har även funderat på Hazel, Hailye och Liona.

 14. Fanny

  Heter Fanny Evelina
  Fanny (bara för de gillade det tror jag)
  Evelina (efter en låt)
  Mamma ville dock döpa mig till Axelina efter hennes farfar Axel som hon gillade så mycket som gick bort strax innan jag föddes

  Förslag:
  Elea (nästkusinens dotter heter detta, så fint och har inte hört det förut)
  Dominique
  Chloé
  Cleo
  Andrea
  Diana
  Mia
  Jenina
  Laura
  Elina (gillar det, men likt Celina)
  Elena (istället för Elina kanske och mer åt det spanska hållet)
  Nea
  Nadia
  Paulina
  Josephine
  Josefina
  Amelie
  Leah / Lea / Leia
  Lila / Lilah
  Thea
  Maya / Maia / Maja

 15. Maja

  Har redan kommenterat några namnförslag, men här kommer några till? Jag heter förresten Maja Christina Li och min syster heter Alma Stina Li.?

  Alexi
  Alexis
  Alexia
  April
  Azalea
  Anthea
  Blenda
  Disa
  Diantha
  Elsa
  Eira
  Elisa
  Eliora
  Flora
  Florence
  Hwila (uttalas Vila)
  Hollis
  Juni
  Juli
  Juno
  Juliet/Juliette
  Jenna
  Lumi
  Lea/Leah
  Leonel
  Lovisa
  Leona
  Leonie
  Luna
  Miriam
  Mirella
  Milena
  Marnie
  Minoo
  Malou
  Melia
  Ninja (har en halvfinsk syssling som heter det :))
  Nia
  Smilla
  Svala
  Vilja (min andra halvfinska syssling :))
  Vilda
  Vega
  Vera

  Hoppas du kan hitta lite inspiration, från mig eller någon annan här i kommentarerna, har skrollat igenom och sett så många vackra namn? Tipsar även om en blogg om namn: Namnpoesi. Där har jag hittat många fina namn?

 16. Madelene

  Min dotter heter Adela, hon gick under namnet ”Isabella” i magen men när hon föddes så tyckte jag att hon såg ut som en Vera, pappan gick dock inte med på det namnet.
  För en eventuell framtida syster finns Felice, Feline, Arielle, Minou, Diana, Bianca och Malva på listan.

 17. Charlotte

  Stort grattis till kommande skrutten!
  Vill ge förslag på Sofia och Elisa det ska väl funka på både spanska och finska om jag förstått det rätt. Nicole, Vanessa, Danilo, Jonathan, Olivia, Kevin, Celina, Isabelle och Sofia/Elisa låter väl okej :)?

  Jag har två tjejer och en grabb och tjejerna heter Svea och Anna. Skulle vi få en tredje tjej skulle det bli en Lisa eller Karin.

  Stort lycka till:)

 18. Kerstin

  Andrea, Alyssa, Beatrice, Bianca, Cataleya, Chleo, Diana, Denise, Emelia, Evelyn, Felicia, Fia, Gabrielle, Graciela, Haylee, Hivi, Iris, Inez, Jasmine, Jennifer, Kitty, Klara, Loella, Larissa, Melanie, Melissa, Nelly, Nikita, Olga, Ofelia, Patricia, Penny, Queenie, Quintessa, Rachel, Romana, Stefanie, Stella, Tuva, Therese, Una, Ursula, Victoria, Vega, Wendy, Wilma, Ximena, Xaviera, Yvette, Yula, Zoe, Zuri

 19. Sofia

  Åh, vad kul med ett namninlägg!

  Tycker ni valt så vackra namn till era barn, så ser fram emot att se vad denna lilla sessa ska få heta.

  Här kommer mina namnförslag:
  (Vet inte om det är ett medvetet val men era barn har ju namn med olika begynnelsebokstav, så jag har bara tagit med namn som inte börjar på samma bokstav som något annat barn)

  Azaleah (mitt absoluta favoritnamn 🙂 )
  Adelina
  Althea
  Elvira
  Elmina
  Filippa
  Havanna
  Leonore
  Louise
  Lovisa
  Melissa
  Minelle
  Sabina
  Savannah

 20. Nicole

  Vår flicka heter
  Levisia, Valentina , zenta
  Levisia ville jag!
  Valentina är från sambon som heter valentin i andra namn, & zenta hette min mormor ❤

 21. Många barn

  Mina 5 döttrar har 3 namn var och heter: Jennifher Lisa Shannon/Stephanie Linn Shelby/Jessica Brianna Samantha/Hanna Grace MacKenzie/Danielle Jasmine Sofia

 22. Jessica

  Namnen i vår familj kommer från någon släkting och vad vi fastnat för. Men två av flickorna har namn från stjärnor. (Nystjärna och rödsvansad stjärna)
  Mitt namn Gabriella Jessica Sofie
  Gabriella Nellie Maria
  Mira Viktoria Sofie
  Evelina Nova Linnea
  Vilda Meja Christina
  Som sagt inte de ”modernaste” namnet men dom betyder mycket för oss. Flickornas tilltalsnamn är Nellie Mira Nova och Meja
  Om det nu skulle blir fler tycker jag väldigt mycket om namnen Minelle och Leonie ? (konstigt nog har vi bara flicknamn på lager)
  Stort lycka till med namnval!

 23. Jessica

  Namnen i vår familj kommer från någon släkting och vad vi fastnat för. Men två av flickorna har namn från stjärnor.
  Mitt namn Gabriella Jessica Sofie
  Gabriella Nellie Maria
  Mira Viktoria Sofie
  Evelina Nova Linnea
  Vilda Meja Christina
  Som sagt inte de ”modernaste” namnet men dom betyder mycket för oss. Flickornas tilltalsnamn är Nellie Mira Nova och Meja
  Om det blir fler tycker jag väldigt mycket om namnen Minelle och Leonie ?
  Stort lycka till med namnval!

 24. Mathilda

  Såå roligt med namn!! Här kommer lite tips från mig. Som jag förstått det vill ni ha namn som ändå kan funka både på svenska, spanska och finska, så här är mina förslag!
  Alicia
  Andrea
  Caroline
  Ines
  Iris
  Leonie
  Leonore
  Nathalie

  Ni kommer att hitta något fint namn, ska bli så spännande att se vad det blir! Kram <3

 25. Amanda

  Zelda heter min flicka.
  Annars tycker jag om dessa tjejnamn;
  Dottie
  Alma
  Luna
  Wilma
  Alice
  Mimmi
  Cajsa
  Essie
  Margo
  Poppy
  Tilly

  😀

 26. michaela

  Mina barn heter
  Emilia cassandra michaela (Emilia som tilltal.
  Isabelle Elina jasmine (Isabelle tilltal)
  Så nöjd med mina namn ?
  Andra fina namn :
  Alicia Alice Joline Alissa Melissa, Elise, Estelle, Sofia Alexandra Sandra novalie melanie cindra nathalie
  Du har så otroligt vackra namn på era barn så ni kommer att komma på något fantastiskt ❤️

 27. Hanna Larsson

  Mina döttrar heter Zelda och My 🙂 Den ena är döpt efter tvspelet och den andra efter Lilla My 😉 Hon är verkligen en lilla My så det passade perfekt 🙂
  Skulle jag någon gång i livet få en till flicka så skulle hon fått heta Blanka, Lovis, Anastasia eller Liv 🙂

 28. Helena

  Å vad roligt med namnförslag, alltid lika svårt o välja tycker jag. Jag gillar lite speciella namn mina döttrar heter Elleria Leonora och Cornelia Lea. Lycka till och Stort Grattis ❤

 29. Elaine

  Min dotter heter Vanja efter sin gammelfarmor på sin pappas sida. Jag tycker det är så fint, när jag och min man var nykära för 24 år sedan och jag fick veta att hans farmor hette Vanja sa jag att om vi får en dotter någon gång ska hon heta Vanja. Tyvärr så gick min mans farmor bort när jag var nygravid med Vanja så de fick aldrig träffas. Ett annat namn jag tycker är jätte fint är Vendela. Om min son varit en flicka skulle han hetat det men nu blev det en Klas i stället!

  Dina barn har jättefina namn. En konst att komma på så fina namn till 9 barn.
  Mvh Elaine

 30. Cilie

  Cilie heter jag! Mina systrar heter Sanna och Tiri, min dotter heter Line (Gry och Lea i andranamn) Om jag skulle få en dotter till skulle jag döpa henne till Kylikki eller Jila? lycka till i namnjungeln!

 31. Hanna

  Mina döttrar heter Zelda och My 🙂 Den ena är döpt efter tvspelet och den andra efter Lilla My 😉 Hon är verkligen en lilla My så det passade perfekt 🙂
  Skulle jag någon gång i livet få en till flicka så skulle hon fått heta Blanka, Lovis, Anastasia eller Liv 🙂

 32. Malin ??

  Mina flickor heter Jonna Charlotte, Tilda Elisabeth och Sara Alina. Deras andra namn är släktnamn medans tilltalsnamnen är våra favoritnamn

 33. J

  Alissa Tora Englali heter min äldsta dotter trodde det var en pojke så hade nästan inga flicknamn hittade Alyssa och för en skådis jag gillade hade det namnet fast jag tyckte Alissa funkade bättre på svenska. Englali för hon var/är så änglalik ? snällaste ungen jag har av fem så namnet passar fortfarande. Tora släktnamn. Har så på alla barn tilltalsnamn släktnamn ett namn som beskriver dom eller hur jag ser på dom.
  Jag gillar Esmeralda men kan inte bestämma mig om det är för långt..
  Andra jag gillar är Josefine, Rosalie, Luzia, Noelia, Thalia och Jasmin.

  Lycka till ❣️

 34. E

  Det är så roligt med namn! Vi fick vår första dotter efter två söner i april. Tidigare har vi haft flicknamnen klara för oss, men nu när det gällde på riktigt tog det tid. Vi kanske inte har samma stil på namn nen säger mina ändå. Jag ville Märta och Ester, men hon passade inte till dem. Tillslut blev det Sigrid (hennes farmors farmors namn dessutom) ❤, Hon heter Hilma i andranamn efter mina gammelfarmödrar (båda faktiskt) och även Eline för min man hittade det när vi desperat googlade tilltalsnamn. Eline kanske passar er dotter. Så vackert, vi uttalar e:et i slutet.

 35. M-L

  Jasmine heter jag själv i andranamn. SÅ fint. Mina syskonbarn heter Felicia och Nellie. Gillar även Nova, Novalie, Alicia, Melanie, Celine, Leonore, Livia

 36. Isabel

  Mina döttrar heter Thea Evangeline, Evelyn Elise och Luna Laleh.

  Thea i tilltalsnamn för att både jag och min man älskade namnet och Evangeline för att jag gick förbi en kyrka en gång och i fönstret hade de hängt upp teckningar gjorda av barn. Ett av barnen hette Evangeline och jag tyckte att det var så fint. Lite gudomligt typ, att just hon kom till oss ❤️

  Evelyn som tilltalsnamn tyckte vi både bara var så himla vackert och Elise var ett av namnen på vår lista om hon inte sett ut som en Evelyn ❤️

  Luna som tilltalsnamn för att vi tyckte att det var så vackert och Laleh för att min man Äääälskar artisten Laleh. Vi har alltid skojat om att han en dag kommer ha en dotter som heter det så att han får en egen Laleh i sitt hus och nu har han det ❤️

  … Sedan har vi en son också som heter Mio. Det betyder ”min” och det var precis så det kändes när han äntligen kom efter att vi förlorat ett barn året innan. Han var MIN pojke, min (plus min man såklart haha) för alltid ❤️

 37. Sofie

  Min dotter heter Daniella, det finaste namnet jag vet.
  Hade jag fått en dotter till så låg Gabriella, Paulina , Diana eller Lovisa högt upp på listan.

 38. Josefin

  Jag heter Josefin & mellannamn Jonette (efter min mamma)
  Mina systrar heter
  Jennie & mellannamn Sofie, Anita
  Alexandra & mellannamn Isabella
  Amanda & mellannamn Natalie

  Har två söner själv, Gustav & Gabriel, men mina favoritnamn till flicka är:
  Liv
  Melanie
  Cassandra
  Cornelia

 39. Mia

  5 av mina 7 barn är tjejer (nr 8 i magen?) dom heter Noelia, Kenza (uttalas Kinsa), Miniya (uttalas minja), Milli och Niljah ?

 40. A

  Namn som jag tycker om (och som jag tycker passar till er) är: Emmy, Evelina, Alicia, Felicia, Elvira, Emilia, Klara, Nova, Joline, Saga, Vilma, Julia, Melanie, Ronja.

 41. T

  Jag tycker ni ska ha med namnet Saga (efter dig Satu!)

  Valentina Saga Gabrielle (kanske blir hon född på Alla hjärtans dag)

 42. Sassa

  Är gravid nu. Vet inte könet än, men blir det flicka har vi bestämt Matea. Men ibland funderar jag på Angelina också.

 43. Emma

  Själv heter jag
  Emma mellan namn Karolina
  Min döttrar heter
  Bella mellan namnet Elise
  Hannah mellan namn Louise

  Namnen på barnen har vi bara valt för vi tycker dom är fina och funkar typ världen över

 44. Millie

  Alissa
  Talizia
  Minette
  Louise
  Bonnie
  Hailey
  Corinne
  Joline
  Holly
  Poppy
  Tilia
  Novalie
  Emanuelle
  Amanda
  Fiona
  Dahlia
  Sindra

 45. Margareta W

  Andrea, Bianca, Charlotte, Filippa, Lottie, Laura, Nora, Theodora, Lykke,
  Förstår att det börjar bli svårt nu, ni har väl förbrukat era favoritnamn.
  Lycka till med allt. Spännande

 46. Catten

  Jag gillar Lenoelle, Leonela, Jamila, Belle, Noelle, Joelle, Melinda, Elise, Viola, Evelyn. Vår dotter är döpt till Em. Hennes yngre kusin till Emina.

 47. Catten

  Jag gillar Lenoelle, Leonela, Jamila, Belle, Noelle, Joelle, Melinda, Elise, Viola. Vår dotter är döpt till Em. Hennes yngre kusin till Emina.

 48. Sofie

  Mina barn heter MINA Karin
  SMILLA Paulie
  ELLIE Ada
  MATHEUS Lars
  Om MAtheus skulle ja blivit en flicka skulle det ha blivit Amelia

 49. Birgitta Bengtsson

  Andrea så fint.
  Alice Athina. Victoria och Florens är också fina namn.
  Leonora.
  Lycka till med namnen.
  Min svärmor hade 17 barn att ge namn till.
  Så förstår att det inte är lätt.
  Men ni har så fina namn till era barn.
  Kunde inte bli bättre. Kram

 50. Birgitta Bengtsson

  Andrea så fint
  Alice Athina. Victoria och Florens är också fina namn.
  Leonora.
  Lycka till med namnen.
  Min svärmor hade 17 barn att ge namn till.
  Så förstår att det inte är lätt.
  Men ni har så fina namn till era barn.
  Kunde inte bli bättre.

 51. Camilla Kehlmeier

  Hej!! Mina barn heter Julia ( 17 år) sen ett tidigare förhållande, träffade min ungdomskärlek igen o vi fick 2 kids, Chelsea ( 5 år) vi båda älskar det namnet, sen kom det en liten pojk som heter Deeks (2 år) fint med ovanliga namn , hoppas ni hittar det perfekta till ert nionde mirakel! Kram Camilla

 52. Greta

  Här är namn från min släkt:
  Paula, Kristina, Elsa, Maya, Fanny, Gabriella, Arianna.

  Här är mina favoriter:
  Inez, Julie, Sasha, Cleo, Lucia, Edith, Lykke, Maria.

  Lycka till i letandet och STORT GRATTIS till lilla bebisen! ???

 53. L8

  Hej från Finland ☺️
  Vi har tre tjejer och de har också tre namn var. Ett ”eget” och ett från vardera sida av släkten. Förutom yngsta dottern, hennes tilltalsnamn valde jag och mannen och våra äldre döttrar valde mellannamnen ☺️?
  De heter:
  Frida Ellen (efter min farmor) Linnea (efter en äldre släkting på mannens sida)
  Emilia Lina (efter min änglasyster) Josefina (efter mannens mormorsmor)
  Julia Ella Sofia (Sofia råkar både hennes faster och moster heta i andra namn och det är ett ganska vanligt namn i min släkt).

  Redan innan jag träffade min man visste jag att om jag skulle få en dotter skulle hon heta Frida. Som tur hade min gubbe inga invändningar ✌️ Mellandotterns namn var lite svårare. När jag var gravid hade vi bestämt oss för Ella, men när vi äntligen fick träffa henne var namnet inte rätt. Som tur hade mannen inga invändningar mot Emilia heller, när jag kom med förslaget ?
  Julia var vi också överens om direkt så han har varit väldigt medgörlig, som tur ☺️

  Jag är också en namn-nörd (och mina döttrar också) och några namn jag tycker är fina är:
  Adriana (heter min systerdotter i mellannamn)
  Aurora
  Wilma
  Felicia
  Naima
  Josefin
  Angelica
  Diana
  Stella

  Hopps hopps, min kommentar blev visst lika lång som ett blogginlägg ?

 54. Elle

  Evangeline/Evangelina
  Melanie
  Maximina
  Noelle
  Penny
  Sibelle
  Simone
  Stephanie
  Valentina
  Zoey
  Adeline/Adelina
  Leandra
  Leanna
  Naomi
  Miranda
  Natalia
  Junia
  Julie
  Bianca
  Eliana
  Lovanna
  Evanna
  Holly
  Hazel
  Liliana
  Leona
  Milou
  Cleo
  Cassia
  Cassandra
  Alexia/Alexa/Lexie
  Lionella
  Nikki
  Belinda
  Riley
  Ava
  Amy
  Arabella/Arabelle
  Isolde
  Elle
  Millie
  Amelia

 55. Sara

  Vår dotter heter Estelle, hon är född-10 så, hon vi var före kungahuset med namnet. Vi blev rätt snopna när Victoria och Daniel döpte sin tös till Estelle. Hur som helst är det ett fint namn tycker jag. Estelle betyder stjärna. Hoppas ni kommer överens om ett fint namn. Vår andra dotter heter Elicia?

 56. Sanna

  Sanna, Tove och Nike heter jag och mina systrar.

  Några av mina favvonamn:
  Blanka
  Lova
  Annie
  Leia
  Elmina
  Ronja
  Juni
  Mila
  Nemi

 57. Johanna

  Kul med namn. Jag har tre barn. Vår äldste skulle ha hetat melvin, men ödet ville annorlunda. När jag var höggravid och gick på en kyrkogård läste vi namnet viking, tyckte det var ett märkligt namn men när vi berättade det för våra respektive föräldrar så visade det sig att det är ett gammalt vanligt släktnamn i båda våra familjer. När pojken sedan skulle föddas gick det snabbt och när barnmorskan håller honom i sin famn och jag frågar vilket kön det blev så säger hon ”det blev en stark och fin viking” så märkligt! Men roligt!
  Så våra tre heter alltså Wiking, Loke och Ella.
  Kram

 58. Snart farmor

  Nu är jag nog bra mycket äldre än de flesta som skriver här så mina favvonamn är kanske mossiga och ”ute” nu 😉 Jag har bara söner men skulle jag fått en dotter skulle jag välja mellan Linnea, Elsa, Liv, Anna, Tilda eller Signe, Ett mer modernt namn som jag är förtjust i är Leia.

 59. Sini

  Sini heter jag. Uppskattade inte mina föräldrars val av namn när jag var yngre med älskar det nu. Nu har jag och min man bara fått pojkar men hade vi fått en flicka så hade hon fått Filippa som namn. Johanna är fint med! Lycka till! Mvh S

  1. Johanna

   Hej
   Kul med namn. Jag har tre barn. Vår äldste skulle ha hetat melvin, men ödet ville annorlunda. När jag var höggravid och gick på en kyrkogård läste vi namnet viking, tyckte det var ett märkligt namn men när vi berättade det för våra respektive föräldrar så visade det sig att det är ett gammalt vanligt släktnamn i båda våra familjer. När pojken sedan skulle föddas gick det snabbt och när barnmorskan håller honom i sin famn och jag frågar vilket kön det blev så säger hon ”det blev en stark och fin viking” så märkligt! Men roligt!
   Så våra tre heter alltså Wiking, Loke och Ella.
   Kram

  2. Mumintrollet

   Lite roligt att min dotter på till just Sini i vuxen ålder, eftersom hon tyckte att det var dåligt att jag inte gett henne något finskt namn. Glad att hon är stolt över sitt ursprung.

  3. Mumintrollet

   Tänk, just Sini tog min dotter som ett extra mellannamn, eftersom hon var besviken på mig att hon inte fått ett enda finskt namn. Fint att hon är stolt över sitt (halv)finska urprung.

  4. Mumintrollet

   Tänk, just Sini tog min dotter som ett extra mellannamn, eftersom hon var besviken på mig att hon inte fått ett enda finskt namn. Är så glad att hon är stolt över sitt (halv)finska urprung.

 60. Mama J

  Åh så fina namn. Kan de vara jag som nämnde Mileyah när du var gravid med Isabelle???
  Här är några namn som jag tycker mkt om, några av de lite ovanliga men såå fina…hoppas du gillar någon av de ???
  medina
  Esmeralda
  Jemina / Jamina
  Janina
  Isadora
  Milja
  Emilia
  Milou
  Malou
  Melanie
  Melodie/ melody
  Paulisia
  Solisia
  Amina
  Leona
  Akina
  Alina
  Mimosa
  Diana
  Camiliah/ camilja
  Elissa/alissa
  Jenna
  Miranda
  Leonore
  Lialo

 61. Chaterine

  Min dotter heter Vanessa som tilltalsnamn och Angelique som mellannamn ? ?
  Andra fina namn är Melina/Melanie
  Eveline, Felice/Felicia, Emilia, Mira ?

 62. Sara

  Min dotter heter Olivia i tilltalsnamn, min sambo tyckte det var fint, Ebba, efter min sambos mamma och Ellinor för vi tyckte att det är fint. På min lista hade jag Vera, Elin, Viktoria, Mona, Filippa, Julia bla. Jag heter Sara Maria och min syster heter Maja signe Lovisa. Lycka till ❤️

 63. Sara

  Min dotter heter Olivia i tilltalsnamn , min sambo tyckte det var fint, Ebba, efter min sambos mamma och Ellinor för vi tyckte de va fint. På min lista hade jag Vera, Elin, Viktoria, Mona, Filippa, Julia bla. Jag heter Sara Maria och min syster heter Maja signe Lovisa. Lycka till ❤️

 64. Emma

  Mina döttrar heter Filippa och Isabelle, såååå nöjd med deras namn<3
  Hade trean blivit en flicka hade hon fått heta Matilda, men det blev en pojke
  Nu vill jag absolut inte ha flera barn, så nöjd med min vackra treklöver
  Massa lycka till nu

 65. Erika

  Wow, så himla kul och intressant att läsa. Älskar också namn och jag och min man är aldrig överens heller. Men efter att ha bearbetat det namn jag vill ha i 9 månader samt alla mina hormoner på det så har jag tillslut fått som jag velat ??. Mina barn heter Melina och Celina ❤❤ hade jag fått en till flicka tror jag att hon hade fått heta Alina eller Delina. Sen finns det ju många namn som är fina. Mindy, Cindy, Leona, Lolita.tex. Så spännande att höra vad ni väljer för namn tillslut.?

 66. Sandra

  Sandra Maria Pham, heter jag.
  Sandra – tyckte mina föräldrar är fint.
  Maria – efter min mormor ( som gick bort i somras ) och farmor.
  Pham – Hette jag bl.a när jag adopterades från Vietnam och det tyckte mina föräldrar var fint att jag skulle behålla. 🙂

 67. Louise

  Louise är väldigt fint! Har alltid varit nöjd med mitt namn.
  Sen har jag ett väldigt speciellt mellannamn; Salme, det tycker jag är jättevackert.

 68. Zara

  Ni har jättefina namn på alla barnen<3 Mina tjejer heter Märta Ellen och Anna Molly. Fina namn på tjejer.. Ines, Hilda, myra, Liv, Ilse, Malva, Asta, Zine, Mini, Cornelia, Vivi, Livia, Theodora, Emma. Eller som min äldsta dotter tyckte att lillasyster skulle heta… Snigelbajskorv???‍♀️
  Ni kommer nog fram till ett fint namn-tillslut??

 69. Carina

  Min dotter heter Emilia Natalie. Mina favorit flicknamn är Nova och Lykke. Även Lykke-Li . Så spännande att se vilka era favoriter är. Jag älskar namn. Men jag har bara en dotter och fem pojkar. Jag tycker flicknamn är roligare faktiskt.

 70. Maja

  Äntligen, har längtat efter att få namnbomba haha?

  Alma
  Edith
  Elodie
  Esmeralda
  Estela
  Ilona
  Joline
  Lucia
  Lucinda
  Lydia
  Mabel
  Merida (som prinsessan i Modig)
  Mileya
  Nathalie
  Noomi
  Paloma
  Ronja
  Theodora

 71. Alex

  Cordelia o Lykke. Missade helt på förra kommentaren att ni ju ren hade Daniella och Michelle ? o jag har följt sà länge så jag borde ju veta vid det här laget? Stormy är också egen favorit, men igen kanske inte i er smak…

 72. Sofie

  Livia, Alma, Cornelia, Nova, Jasmine, Jennifer, Olivia, Nathalie. Mina favoritnamn på tjejer som ni inte redan har valt på era tidigare flickor ❣️

 73. Louise

  Mina systrar heter Sofie Elinor Caroline och Josefine Sara Emilia(jag och Sofie valde hennes namn❤)
  Izabella heter Lamia i andra namn.
  Jag heter Maria Therese.

  Hade jag fått en flicka till skulle jag döpt henne till Aurora. Min idols dotter heter det och en prinsessa i en mangafilm heter det. Ville att Izabella skulle heta Aurora.
  Jag och min man har aldrig varit överens om namn.
  Max heter Maximilian Albin (Maximilian efter en polsk film Albin valde min mormor)
  Xander heter Sebastian i andra namn Xander för att reta familjen (men det blev bra ändå) och Sebastian för jag ville det.
  Izabella för att jag gillar det namnet och Lamia från en polsk film(som mannen valde)
  Haha hoppas det inte blev förvirrande.

  Ha en fin helg. Kram från Malmö

 74. Sofie

  Tjejer i vår familj heter: Thyra, Emilia, Alma (mina tjejer) Sofie (jag), Sanna, Sara (mina systrar) Ellen, Klara, Lily, Stella, Joline (syskonbarn)

 75. Alex

  Angeles. Inte med betoning på e:na utan engelska/spanska uttalet. Älskat det namnet sedan jag hörde det första gången o planerar att döpa min dotter till det om jag får en ?
  Alexandra heter ju jag o det älskar jag för man kan göra så mycket av namnet, Flickigare eller pojkigare (Alex hehhe) och x saknar ni ännu i era namn ?
  Therese är super fint även det (observera hur jag stavat det).
  Alexis, Savannah, Samantha, Skyler, Charlie. Alla namn jag skulle kunna tänka mig på mina döttrar. Älskar även Cindy och Aquilia samt California (kanske inte er stil dock ?)
  Ytterligare fina namn:
  Willa
  Holly
  Hallie
  Calysta
  Cassidy
  Roxanne
  Camilla (funkkar ju super på spanska)
  Destiny
  Leilani
  Hope
  Lucinda
  Danielle
  Gabriella
  Melissa (ville mina föräldrar först döpa mig till)
  Madeline (observera att det inte är madeleine)
  Michelle
  Estrella eller Luna
  Giselle

  Kommmer säkert komma på fler men det är mina första förslag ?

 76. Hanna

  Jag gillar namn som Esther, Rakel och Elke men det passar kanske inte riktigt med övriga barnnamn ni har. Då tycker jag Dahlia och Azalea är fina (jag vet att det är blomnamn men det är ju Linnea och Viola med ?). Spännande att höra vad ni väljer till lillstjärnan??.

 77. Sara

  Mina tre döttrar heter Molly (andranamn Anna och Cecilia), Selma (andranamn Anna och Eva) samt Emma (andranamn Anna och Stina).

  Jag gillar att de alla heter Anna i andra namn för det heter nämligen jag också i andra namn, samt mina systrar, mamma, bästa kompis, mormor, farmor osv..

 78. Sandra

  Jag heter Elsa (efter min mormors mor) SANDRA och min dotter heter LEIA i tilltalsnamn, och Elsa. i andranamn även hon. Skulle vi få en till flicka står dessa namnen på listan: Melanie, Lexie, Leona, Vera, Isabelle. Jag tycker också väldigt mycket om namnet Joline men där har sambon sagt tvärnej.. ??

 79. Sara

  Mina tre döttrar heter Molly (andranamn Anna och Cecilia), Selma (andranamn Anna och Eva) samt Emma (andranamn Anna och Stina).

  Jag gillar att de alla heter Anna i andra namn för det heter nämligen jag också i andra namn, samt mina systrar, mamma, bästa kompis, mormor, farmor osv..

 80. Niobarnsmamman

  Jag tycker att Othilia skulle passa hos er och det är så vackert. Sen föreslår jag också Alona ( är det ett spanskt namn ?) eller Edla. Båda väldigt vackra tycker jag.

 81. Reka

  Så svårt mes namn:)
  Min systers döttrar heter Chantelle , Savannah Alexis. Min ena dotter heter Rebecca Jacqueline ( mitt val var Rebecca och Jacqueline efter farmor) och den andra dotter Isabella Magdalena.

 82. Annelie

  Äldsta dottern heter Ida Ellinor Josephine (tilltalsnamnet är Joseohine) Sonen heter John Ingo Feliks ( Feliks som tilltalsnamn) Vad den lilla i magen ska heta har jag ingen aning om.

 83. Mariell

  Mariell eller Marielle är mitt förslag tycker det kan bli så fint till Isabelle och alla andra namn också förstås ?!

 84. Lena

  Jasmine, Jasmine, Josefina, Gabriella, Mikaela, Janina, Lucia, Lucinda, Tuva, Novalie, Lovelia, Rebecca, Julia, Molly, Linnea, Alexandra, Sandra, Filippa, Lilja, Sally, Alice, Alicia, Alesandra, Finns så många fina flicknamn. Lycka till

 85. Aleksandra

  Savannah, Noelia, Ellinore, Alicia, Ava-Sofia, Cecilia, Adelina, Wilhelmina, Dessa namn tycker jag sku passa hos er ?

 86. Amanda

  Alexia
  Esmeralda
  Kerstin
  Gertie
  Charlie
  Lydia
  Fiona
  Jasmine
  Saga
  Freja
  Dorothea
  Dahlia
  Daisy
  Selma
  Luna

  Du får min tjejnamnslista rakt av ?
  Har bara en dotter (och en son) och hon heter Ella Alexia Tilltalsnamn Alexia ?

 87. Mikaela

  Alba!! Jag har en bla. En Alva hemma men tänker att Alba mer passar er och de andra barnens. Namn plus andres ursprung ?

 88. Ellinor

  Åh jag tycker också det är så kul o spännande med namn! ? Jag heter Ellinor men har aldrig gillat det.. Mina systrar heter Emelie & Amanda vilket jag tycker är fina namn båda två. Min dotter heter Olivia ?

  Andra förslag som jag tycker är fina: Alicia, Alice, Joline, Meja, Lovelia, Julia, Mathilda. ?

 89. Therese

  Emma, Emilia, Melanie och Mimmi är mina förslag. Så fina namn ?
  Har ju ”bara” två barn och första (Charlie) hade jag bestämt innan jag ens blev gravid, finaste namnet jag vet helt enkelt.
  Andra ( Isak) skulle egentligen heter Philip men på förlossningen ändrade jag mig Haha. Han kändes inte som en Philip tänkte jag då. Så svårt att välja namn! Men kul så klart! Ska bli spännande att höra vad era förslag är sen ??

 90. Elisabeth

  Rebecca Julia Elisabeth och Annica Emma Beatrice heter mina döttrar. Elisabeth är ett släktnamn på min sida och Annica är efter svärmor. Nova,Carolina och Catarina är annars fina namn.

 91. Camilla

  Camilla Maria heter jag, o mina båda döttrar heter Ida REBECKA Petronella, o Kristine Michaela NATHALIE. <3 <3

  Lycka till.med 9an <3

 92. Evelina

  Våra dotter född -17 heter Alicia Julia Sofie, Alicia som tilltalsnamn Julia efter min sambos kusin och Sofie efter min syster(hennes mellannamn)
  Bebis i magen är en flicka(vecka24) Hon kommer heta Selma Celine Maria , Selma som tilltalsnamn Celine för det va andra valet av namn, Maria efter mig(mitt mellannamn) och efter min faster som heter Maria ❤️

 93. Sofie

  Mina flickor heter:Alina Emmi Alice,Elin Ida Maria,Joanna Rosa Isabell,Mirjam Sylvia Leona,Nelia Milla Sofie,Nova-Li Elna Lovisa.
  Det finns ju så många fina flicknamn men barnen börjar ta slut?

stats